Snel en slim bezorgen in de Foodsector

Het bevoorraden van supermarkten of het bezorgen van eten zoals bijvoorbeeld barbecue-pakketten bij mensen thuis is een hele organisatie. Wat is het meest geschikte moment binnen routes om in de supermarkt producten zoals kruiden, koeken of snoep zelf in de schappen aan te vullen? En zijn de mensen wel thuis wanneer je jouw complete catering of barbecue met toebehoren komt brengen? Afspraken hiervoor plannen wil je klantvriendelijk regelen en liefst zo snel mogelijk.

Heb je alle afspraken gepland? Maak dan maar eens een route zodat je alle adressen efficiënt bereikt. Deze logistieke planning wil je met 1 druk op de knop kunnen maken. Natuurlijk houd je jouw klanten op de hoogte met een track en trace systeem. Ingewikkeld? Duur? Nee hoor. Heel gemakkelijk met Bumbal!

 

Bereken direct je besparing

Bevoorrading aan supermarkt plannen

Het plannen van food-producten leveren bij supermarkten is een tijdrovende klus. Dat is bekend. Bedrijven die tegen hetzelfde vraagstuk aanliepen in deze branche zijn bijvoorbeeld Gulden Krakeling, NewBahar en Migrohal. Gulden Krakeling levert een groot assortiment koeken aan verschillende supermarkten. Het bedrijf is een tijdje geleden gestart met de integratie van Bumbal. Ze hebben meerdere eigen voertuigen en sommige dingen werden nog handmatig gedaan. Daardoor was de planning een lastige klus. Dit is verleden tijd nu ze samenwerken met Bumbal. Meer over deze casus lees je hier. Ook NewBahar is gestart met Bumbal. Het bedrijf verkoopt specerijen via supermarkten. Er ging een wereld voor hen open nu ze niet meer handmatig, maar digitaal een planning maken. De digitale planning in combinatie met de Bumbal APP scheelt veel tijd en is efficiënt. Bekijk de oplossing die Bumbal biedt voor het bedrijf.

 

supermarkt bevoorraden levering en slim bezorgen plannen

Plannen van bijvoorbeeld BBQ en catering bezorgen

De software van Bumbal is speciaal ontwikkeld voor MKB-bedrijven en voor het slim bezorgen van leveringen. Ook voor bedrijven die eten, catering zoals bijvoorbeeld barbecue-pakketten aan huis bezorgen. Wie dit met Bumbal organiseert, stopt verspilling van tijd, kilometers en papier. Een duurzame keuze waarbij je tegelijk de klantbeleving verbetert. Rita Bringt’s en BBQenzo werken al met Bumbal. Lees hun ervaringen!

De ideale oplossing voor MKB

 

Goos Horeca over slim bezorgen met Bumbal:

“Als je de klant voorop stelt, efficiënter wil werken en duurzaam wil vervoeren dan is Bumbal de ideale oplossing. Al rij je met 2 of 3 auto’s, ook dan is het werken met Bumbal al interessant.”

Lees verder

Duurzamer en slim bezorgen

Met de slimme software van Bumbal kun je direct tijd en kilometers besparen. Als foodleverancier zorg je ervoor dat je producten op de juiste tijd en plaats worden bezorgd. Nog te vaak is er vertraging of een late levering die voorkomen kon worden. Afspraken die niet goed vastgelegd waren of omdat er simpelweg geen efficiënte routes waren gepland. Bumbal doet dit wel! De afspraken met de klant plan je geautomatiseerd (en tegelijk zeer klantvriendelijk!) en de software creëert vervolgens zelf de beste route. Bespaar zo vele kilometers en daarmee dus ook geld en tijd. Niet alleen het plannen gaat eenvoudiger en sneller, maar het is ook een duurzamere manier van ondernemen! Samen met onze partners willen we verspilling stoppen in de foodsector en bewuster gaan ondernemen.

Go Yellow! Vraag een vrijblijvende demo aan.