Fietsen bezorgen

Fietsen bezorgen bij klanten of service aan huis?

Mensen gaan steeds meer fietsen. In het bijzonder ook elektrische fietsen voor langere afstanden. Webshops leveren de fietsen standaard thuis af en ook steeds meer fysieke winkels kiezen voor fietsen bezorgen bij de klant. Als service van de zaak. Vaak ook nog gecombineerd met abonnementen voor onderhoud en reparatie aan huis.

Het organiseren van bezorging en service aan huis is een uitdaging. helemaal met een beperkt aantal bezorg-/servicebussen. Klanten bellen en terugbellen en puzzelen welke planning en route het snelst is. Het is soms bijna een dagtaak om dit in goede banen te leiden. En last-minute wijzigingen vergen al helemaal veel tijd om deze toch netjes te verwerken. Dat kan makkelijker. Fietsen bij klanten thuis bezorgen is een uitstekende service. Optimaliseer de klantbeleving nog verder met Bumbal.

 

 

 

 

fietsen bezorgen software

Makkelijker en efficiënter fietsen bezorgen

Bumbal maakt bezorgen van fietsen en onderhoud van fietsen op locatie makkelijk. Door op een slimme manier automatisch afspraken te organiseren met klanten en deze direct automatisch in te plannen. Een voordeel van Bumbal is direct dat je voor bezorging of service bezoek ook een goede digitale registratie hebt. Compleet met handtekening van de klant en eventueel een foto van bezorging voor de volledigheid. Het dossier heb je hiermee automatisch bijgewerkt. Je met Bumbal zelfs herhalend, bijvoorbeeld 1 keer per jaar, een onderhoud op locatie van de klant plannen.

Bumbal neemt dus veel werk uithanden. En klanten ervaren meer service doordat ze zelf een moment kunnen kiezen voor de levering of voor service. De beschikbare opties zijn vooraf slim doorgerekend door Bumbal. De klant wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van planning en uitvoering (track en trace). Zo hou je meer tijd over voor advies en voor de verkoop van fietsen.

 

 

 

Klanttevredenheid verhogen bij fietsen bezorgen

Verschillende fietsenwinkels en fietsenwebshops maken al naar tevredenheid gebruik van Bumbal. Naast het besparen van tijd en kosten is het grootste winstpunt “verhogen van de klantbeleving” aldus onze leveranciers van fietsen, scooters en e-bikes.

Van onze klant Fietsvoordelshop ontvingen we de volgende reactie:

“Dankzij Bumbal zijn wij in staat om op een dusdanig eenvoudige manier de routes voor onze bezorgbussen te plannen, dat wij hiervoor niet eens een planner hebben aan hoeven te nemen. De interface is uiterst gebruiksvriendelijk en mocht je ergens niet uitkomen, dan staat er altijd een uiterst behulpzame support afdeling voor je klaar. Kortom: Bumbal is een echte aanrader!”.

fietsen bezorgen

Klanten vertellen

Niet alleen in de fietsbranche, maar veel meer sectoren hebben te maken met bezorging. Eén van onze klanten is Apotheekzorg. Ze leveren medicijnen door heel ons land. Een behoorlijke planning dus.

Apotheekzorg over Bumbal:

“Onze verpleegkundige had op het einde van de dag gewoon tijd over!’

Lees verder…