Elektronica & witgoed

Het bezorgen van elektronica en witgoed is een stuk makkelijker met Bumbal. Geen uren tijd meer kwijt aan het maken van bezorg-afspraken en een ingewikkelde routeplanning. Geen teleurstelling meer bij klanten, omdat de chauffeur niet op de afgesproken tijd aan de deur stond en geen onnodige kilometers meer. Je voert als bedrijf enkele gegevens in het systeem van Bumbal in en de slimme bezorgsoftware doet de rest!

De klanttevredenheid verbeteren door slimme bezorgsoftware

Klanten kiezen zelf een geschikt bezorgmoment via de online afspraken planner. De opties die de klant te zien krijgt zijn vooraf geselecteerd voor een efficiënte routeplanning. Het systeem biedt alleen momenten aan de klant aan die goed passen in een routeplanning. Past een optie niet in de route? Dan kan de klant daar ook niet uit kiezen. De software snapt hoeveel tijd er nodig is om één bestelling te bezorgen en eventueel ook te monteren. Op deze manier creëert de planner de beste route en kunnen chauffeurs ervan op aan dat ze op tijd weer bij de volgende klant staan. Soms gooit een file of omleiding roet in het eten en duurt het toch wat langer. Geen probleem. De klanten kunnen de bezorger met de bestelde elektronica en witgoed volgen via een track en trace. Duurt het toch iets langer, dan past de track en trace zich automatisch aan en is de klant hier gelijk van op de hoogte.

EP Tummers over Bumbal:

“Ik heb er geen omkijken meer naar. Alles gaat automatisch.”

Lees verder…

EP Tummers bespaart tijd, kilometers en papier met Bumbal

EP Tummers verkoopt consumentenelektronica. Aanvankelijk werkte EP Tummers met een Excel lijst en werd de verwachtte tijd per levering of servicehandeling ingeschat. Maar EP Tummers maakte een flinke groei door en daardoor was deze manier van werken niet langer een optie. Het bedrijf maakt dagelijks vele afspraken met klanten voor het moment van bezorgen. Meerdere chauffeurs, busjes en dus routes bezorgen de diverse soorten producten. Om dit allemaal zo efficiënt en optimaal mogelijk te plannen, hebben ze de handen ineen geslagen met Bumbal. Met behulp van de slimme bezorgsoftware gaat alles naadloos. EP Tummers kan blind vertrouwen op dit intelligente systeem. Het bedrijf wil de klant volledig ontzorgen door de producten bij de klant thuis te bezorgen en compleet te installeren. En daarbij is een goede communicatie natuurlijk heel belangrijk!

Bumbal plant sneller en efficiënter dan een mens kan doen. Door enkele gegevens in te voeren, heb je binnen no-time een complete routeplanning voor je liggen. Snel, efficiënt en tijdbesparend. Door het verminderen van de onnodige kilometers is het ook nog eens een milieubewuste planner!

Wil je net als EP Tummers kilometers en tijd besparen? Doe de check en zie wat je met jouw bedrijf kunt besparen. We hebben een tool ontwikkeld waarmee je dit snel en eenvoudig kunt berekenen.

 

Bereken besparing

 

 

ep Tummers bezorgt aan huis met bumbal