Tuinbranche en bezorging

Een moment voor levering afspreken met klanten kost veel tijd en energie. En dat moet steeds sneller, efficiënter en natuurlijk wil je ook het beste voor jouw klanten. De routes die je vervolgens rijdt kunnen eigenlijk veel efficiënter. En tegelijk vraagt de klant steeds meer service zoals track en trace en de juiste informatievoorziening.

De meeste tools hiervoor zijn ingewikkeld en duur. Maar Bumbal is anders. Bumbal is dé oplossing voor het bezorgen met eigen voertuigen van bijvoorbeeld tuinmeubels, grasmaaiers, planten en speeltoestellen of service op elk adres. Met deze software stop je de verspilling van kilometers, tijd en papier. En tegelijk verhoog je de klantbeleving. Eindelijk een slimme, makkelijke en betaalbare oplossing voor het MKB.

Timmermans Tuinmeubelen over Bumbal

Bumbal is vooral geschikt voor MKB groothandels en retailers, webshops, productiebedrijven en serviceorganisaties zoals thuiszorg en montage-, installatie- en onderhoudsbedrijven. Met Bumbal kunnen ondernemers en organisaties die met eigen voertuigen de markt bedienen, kilometers, tijd en papier besparen en tegelijk de klantbeleving verhogen.
De drie kernfuncties van Bumbal zijn bij uitstek geschikt voor de tuinbranche:

  • Automatisch ritten en bezoeken plannen.
  • Optioneel online, geautomatiseerd afspraken maken voor bezorging en service.
  • Track & trace-functie.

 

Gebruiksvriendelijke, efficiënte en betaalbare logistieke software

Met Bumbal realiseer je met één druk op de knop een perfecte levering. Ook bij het plannen van meerdere ritten en dagen. En er is desgewenst de optie om geautomatiseerd afspraken vast te leggen over bezorging of een andere vorm van dienstverlening. Klanten kunnen kiezen uit tijdvakken die passen in efficiënte routes. Met Bumbal wordt dat automatisch vooraf gecontroleerd in de lopende planning. En zowel de klant als de planner kunnen de status eenvoudig volgen via track en trace. De chauffeur registreert in de geïntegreerde APP de werkzaamheden onderweg, desgewenst inclusief foto’s, handtekeningen en eventuele bijzonderheden. Bumbal sluit hiermee ook nog eens perfect aan op de trend van online winkelen, de combinatie van een fysieke winkel en een webshop.

Vraag vrijblijvende demo aan

Ook tuinbranche kan verspilling stoppen

Met Bumbal bespaar je direct tijd en kilometers. Zo stop je verspilling van kilometers, tijd en papier en tegelijk kun je ook geld besparen. In onze rekentool zie je direct wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak te plannen voor meer uitleg of een vrijblijvende demonstratie.

Onze ambitie is om in 2025 met een team van zo’n 40 medewerkers vijfhonderd klanten met de juiste persoonlijke aandacht van dienst te kunnen zijn. Klanten waarderen Bumbal hierbij met minimaal een 4,5 op een schaal van 5.’ Als dat lukt, realiseren we samen met deze klanten jaarlijkse een besparing van circa 200.000 uur plantijd, 10 miljoen kilometer en 10 miljoen A4-tjes, omgerekend goed voor 1.000.000 liter brandstof. En daarmee gaan we voor een verminderde uitstoot van 3.000 ton CO2 oftewel 150.000 bomen.