FAQ

ALLE VRAGEN EN ANTWOORDEN OP EEN RIJTJE

VRAAG GRATIS EEN DEMO AAN

FAQ

Ja, Bumbal kan ook prima als volledig zelfstandig systeem draaien.

Op deze pagina vind je onze gegevens voor het koppelen van Bumbal aan andere systemen:

https://api-docs.freightlive.eu

In principe kan élk systeem aan Bumbal gekoppeld worden, ofwel: Bumbal kan overal mee samenwerken. Alleen de ene koppeling kost wat meer (maat)werk dan de andere. Neem daarom vooral contact op met ons, wij geven je graag een antwoord op maat.

Bumbal is geschikt voor bedrijven met eigen voertuigen en/of uitbesteed transport. Bijvoorbeeld: groothandels, retailers, e-tailers en productie- en servicebedrijven die diensten leveren waarbij de klant thuis moet zijn. Bijvoorbeeld bij de bezorging van producten zoals: (tuin)meubels en witgoed. Of bij service-, installatie- en montagebezoeken.

Logistieke dienstverleners kunnen Bumbal afspraken en Bumbal track & trace ook als losse oplossingen gebruiken. Deze kunnen ze koppelen aan hun transportmanagementsystemen.

Bekijk onze referenties en krijg een idee welke bedrijven Bumbal inzetten.

Bumbal is trots op haar product en geeft daarom graag een vrijblijvende demonstratie. Deze demonstratie kan gegeven worden op locatie, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Het echt een vrijblijvende demonstratie, dus je bent nergens toe verplicht.

Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan.

“Transport software” is een overkoepelende term voor alle software die gebruikt wordt om alle logistiek rond transport te regelen. We spreken tegenwoordig van TMS, of TMS Software. Dit is een steeds breder ingezette term geworden, waarbij het belangrijkste voor jou als gebruiker is: het is flexibel, overal op aan te sluiten, en neemt je zoveel mogelijk werk uit handen door zelf in te regelen automatisering van processen.

TMS: Transport Management Systeem (zie ook het kopje hierboven). Dat zegt eigenlijk al alles. Bumbal is zo’n systeem: het zorgt ervoor dat jij je transport zo efficiënt mogelijk in goede banen kunt leiden van binnenkomende order tot de bevestiging van de bezorging. Én de rapportages waarmee je een overzicht krijgt van al het werk dat je verzet hebt en hoe je dat verzet hebt.

Er is geen max.

Mischien zouden we eigenlijk Bumb-All-Inclusive moeten heten. Maar dat is minder pakkend.

Bumbal transport planning software slider overlay

De grootste voordelen van Bumbal:

Geen complexe ritplanningen meer maken in Excel
Bumbal transport software is eenvoudig en gebruiksvriendelijke. Overbodige functionaliteiten heeft Bumbal niet, Bumbal gaat terug naar de basis. Het is een kwestie van een activiteit invoeren, plannen en de status volgen, zo eenvoudig kan het zijn. Wanneer er iets wijzigt in de planning? Met één druk op de knop heb je het geregeld.

Plannen vanaf je smartphone, desktop of tablet
Met Bumbal kun je werken vanaf je desktop, tablet of smartphone, de keuze is aan jou. Hierdoor is de planning en status van de orders altijd inzichtelijk. De Bumbal app voor onderweg maakt dit allemaal mogelijk, daarnaast communiceer je makkelijk en snel met je klanten en chauffeurs.

Kilometerverspilling is verleden tijd
Met de klant (automatisch) betrouwbare afspraken maken of de klant hun eigen afspraken laten maken? Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waar geen kilometers  en tijd in wordt verspilt.

Betaalbaar en flexibel
Je betaalt (eenmalig) een klein bedrag voor de implementatie van Bumbal transport software. Hierbij wordt de software speciaal ingericht voor jouw bedrijf en volgt er een korte training. Verder betaal je per voertuig een vast laag bedrag per maand. Heb je tijdelijk meer of minder voertuigen? Geen zorgen, wij passen je abonnement daar op aan. Wil je Bumbal niet meer gebruiken? Ook geen punt, Bumbal is namelijk maandelijks opzegbaar.

Het is geen grote investering om Bumbal in te zetten voor jouw bedrijf. Eenmalig wordt er een klein bedrag gerekend voor de implementatie van Bumbal. De software wordt speciaal ingericht voor jouw bedrijf. Wij zorgen door middel van een persoonlijke training dat je Bumbal zo onder de knie hebt en de voordelen kan ervaren.

Bij Bumbal betaal je nooit teveel! Voor iedere maand geldt een vast laag bedrag op basis van het aantal voertuigen. Bumbal is flexibel, zo flexibel dat het abonnement maandelijks aan te passen is. Heb je voor een periode meer of minder voertuigen? Bumbal past dan je abonnement aan en je betaalt nooit teveel.

Bumbal gaat voor een langdurige relatie met zowel haar klanten als partners. Mede door de partners kan Bumbal zich blijven ontwikkelen in haar dynamische omgeving. De partners waar Bumbal met trots mee samenwerkt zijn te zien op deze pagina.

NEEM CONTACT MET ONS OPIk wil een GRATIS demoIk heb een vraag
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*