Aanbieding

Probeer Bumbal 1 maand gratis!

Om Bumbal makkelijk en zonder gedoe uit te proberen bieden we nu ook een gratis testaccount aan. Vul het formulier onder aan deze pagina in en je kunt aan de slag.

In een korte (online) live demo van 30 tot 60 minuten laten we de mogelijkheden van Bumbal zien. Daarna kun je direct starten met het testen van onze software, gratis gedurende een maand! We bieden hierbij direct ook kosteloos een online gebruikersuitleg aan en we helpen je met de basisinrichting zodat je goed voorbereid een maand lang plezier kunt hebben van Bumbal! Bovendien kun je tijdens de testmaand ook gewoon onze support desk mailen of bellen.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de testmaand kun je echt ervaren wat Bumbal jou kan bieden. Je kunt routes plannen, de chauffeurs app testen en je beschikt natuurlijk over de track en trace module zodat je altijd op de hoogte bent van de status van de ritten die onderweg zijn.

Goed om te weten dat er in de standaard testmaand nog geen koppeling actief is met een kernsysteem zoals een ERP/webshop/boekhoud systeem/TMS/WMS. Tijdens de testmaand kun je ook geen SMSjes versturen. Het op maat inrichten van de software doen we ook pas na de gratis testmaand. Wil je toch graag testen inclusief een koppeling? Dat kan, daar helpen we je natuurlijk graag bij. We bieden je zelfs nu 50% korting op de standaard Bumbal koppeling. We bieden geen maatwerk koppeling tijdens een testmaand.

 

Bas Holland Partner Bumbal bezorg software

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op via bas@bumbal.eu

Na 1 maand gratis Bumbal

Na de testmaand ben je vast enthousiast! Wil je dan blijven besparen op tijd, kilometers en papier met onze slimme software? Dan activeren we jouw eigen Bumbal account. Je kunt Bumbal vervolgens op eigen kracht in gebruik nemen met behulp van de handleidingen en instructiefilmpjes die via de online Bumbal academy beschikbaar zijn. Of desgewenst verzorgen we een online gebruikerstraining en bieden implementatie ondersteuning op maat. Een op maat implementatie duurt 2 tot 4 weken (afhankelijk van of je een systeemkoppeling wilt activeren) en daarbij zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • vooronderzoek (vastleggen van specifieke gebruikersinstellingen, stamdata en businessrules);
  • op maat inrichting;
  • testen;
  • begeleiding livegang.

Bumbal is dan dus helemaal klaar voor gebruik voor jouw onderneming. Optioneel zorgen we tijdens de implementatie ook voor een koppeling zodat orderinformatie automatisch richting het systeem van Bumbal gaat en dat Bumbal desgewenst informatie over planning en uitvoering ook automatisch terug kan koppelen richting het kernsysteem.

Vraag de gratis testmaand aan!

Wil je gebruik maken van de gratis testmaand? Vul onderstaande contactformulier en je ontvangt nog dezelfde dag (op werkdagen) een uitnodiging voor een korte (online) demo. Na de (online) demo ontvang je binnen 24 uur (op werkdagen) de login voor je testaccount en een uitnodiging voor een korte online gebruikerstraining. Je bent dus in no time aan de slag met Bumbal. Veel testplezier!


    * = het veld is verpicht

    Lees hier onze privacyverklaring.