Bezorg software voor blije klanten

Bezorgsoftware verbetert de klantervaring

Besparen en tegelijk investeren in de klantbeleving. Wie wil dat nou niet? Het plannen van afspraken voor een moment van service of levering bij de klant op locatie is vaak een lastig proces. Je belt de klant terwijl het net niet goed uitkomt. De afspraak die je plant blijkt later voor de klant toch niet zo goed uit te komen en nadat je de planning rond heb, moet je nog een afspraak ergens wijzigen. Kies voor slimme bezorg software!

Met Bumbal kun je de klant optioneel de vrijheid geven om de bezorging of het service bezoek zelf te plannen, op een moment dat het hem of haar uitkomt. De klant ontvangt geautomatiseerd een uitnodiging per e-mail (en/of SMS) in de herkenbare huisstijl van jouw bedrijf. Via een link opent een portal met datzelfde herkenbare logo. In deze digitale, vertrouwde omgeving kan de klant – met alle agenda’s bij de hand – rustig nakijken welke dag het beste past. Of nog specifieker: welk tijdvlak.

 

 

 

tevreden klanten

Track en trace

Als ritten definitief zijn ingepland wordt (daags) voor bezorging of service-bezoek geautomatiseerd een track en trace link verstuurd per e-mail of SMS. Hierin wordt een specifiek tijdsvenster van levering aangegeven. Dit wordt bepaald op basis van het door het ingeplande tijdstip met een afronding op een kwartier en een in te stellen marge van bijvoorbeeld een half uur of uur voor en na tijdstip van levering. En op de dag van levering kan de klant vervolgens zelf ook nog de laatst verwachte aankomsttijd oproepen via de doorgestuurde ETA link. Bumbal berekent dan automatisch op basis van de positie van de chauffeur op dat moment, welke geregistreerd wordt via de Bumbal chauffeurs APP, de aankomsttijd op het adres van de betreffende klant.

Goede communicatie is de beste manier om verwarring te voorkomen. En met de juiste status updates via sms en/of e-mail vergroot je natuurlijk de kans dat de klant thuis is.

 

Duurzaam ondernemen en betere klantbeleving gaan hand in hand

Bij het nastreven van onze missie is het tegelijk ook heel goed mogelijk om de klantbeleving te verbeteren. We willen de wereld duurzamer maken en het leven van mensen makkelijker. Het stoppen van verspilling van tijd, kilometers en papier helpt zowel jou als ondernemer als jouw klant.

De afspraken waaruit de klant kan kiezen passen altijd in je lopende planning. Bumbal rekent de keuzemogelijkheden voor de klant namelijk vooraf door. Een locatie die volledig uit de route ligt, wordt niet aangeboden. De klant kan dus kiezen uit dagen of tijdvlakken van een route die logisch is. Zo zorg je dat je altijd kilometers bespaart.

En via de geintegreerde chauffeurs APP wordt alles goed vastgelegd. Tijden, bijzonderheden en als je wilt een digitale handtekening en foto’s. Hiermee kun je de klant na levering of service ook automatisch een digitale pakbon per mail sturen.

 

 

 

meubels bezorgen door table du Sud met bumbal