Track en Trace Systeem

Gebruiksvriendelijk Track en Trace systeem

Met het track en trace systeem van Bumbal tackel je eenvoudig één van de meest voorkomende uitdagingen in de transportbranche: hoe houd je klanten op de hoogte van het tijdstip van bezorgen? Enerzijds om niet aan een gesloten deur te staan of te arriveren op een ongewenst tijdstip, anderzijds om de klantbeleving verder te verbeteren. Met Bumbal is dit gemakkelijk.

Slim transport softwarepakket

Met het track en trace systeem kun je een nauwkeurig tijdstip met je klant te communiceren. Ook werk je helemaal papierloos doordat de digitale pakbon per mail wordt verstuurd. Zo start je ook direct het aftersalestraject.

Maar misschien nog wel veel belangrijker: Bumbal track en trace is onderdeel van een slim, geavanceerd maar makkelijk te bedienen transport softwarepakket. De ideale bezorg software! Doordat het onderdeel is van een pakket is dit track en trace systeem scherper geprijsd dan andere!

Bespaar tijd, kilometers en papier!

Track en Trace systeem met ritregistratie

De combinatie van ritregistratie en track en trace maakt de app van Bumbal de perfecte partner voor elke chauffeur. Als afspraken en planning gemaakt zijn zet je de set rit- en stopgegevens met een druk op de knop door aan chauffeurs, buitendienst medewerkers of monteurs, tevens gekoppeld aan het track en trace systeem. Ze krijgen alle noodzakelijke informatie beschikbaar in de Bumbal chauffeurs app incl. alle instructies. Op de dag van de rit legt de chauffeur alle relevante zaken vast, denk hierbij aan:

  • Begin- en eindtijden van stops.
  • Opmerkingen en/of bijzonderheden.
  • Handtekening klant.
  • Foto’s.
  • Eventuele afwijkingen op stop-, product- of ladingniveau.

Zo is direct na afhandeling van een levering- of servicebezoek alle informatie digitaal beschikbaar. Zaken als administratie, digitale pakbon (POD – proof of delivery) of eventuele afwijkingen handel je in een handomdraai af.

track en trace systeem onderdeel van bezorg software van bumbal

Hoe werkt het track en trace systeem?

Het Bumbal track en trace systeem is hét professionele tracking programma voor het MKB. Maar hoe werkt track en trace?

Nadat de afspraken zijn gemaakt met klanten en de planning rond is worden klanten automatisch geïnformeerd over de geplande levertijd. De ETA (Estimated Time of Arrival) verstuur je automatisch per e-mail of SMS. Hierin stuur je een link naar de track en trace mee. Daarmee kan de klant zelf zien wat de verwachte bezorgtijd is. Deze tijd wordt op de dag van rit ook continu geüpdatet. Je houdt je de klant automatisch en proactief op de hoogte van de laatste status. Alle gegevens zijn ook voor de planner beschikbaar. Indien nodig kan hij correctief ingrijpen en de klant tijdig (laten) informeren. Tenslotte kun je de klant ook voorzien van een digitale pakbon, desgewenst ook met handtekening en foto. In het hele proces werk je volledig digitaal. Een slim track en trace systeem dus!

 

Track en trace software en administratie.

Met de Bumbal track en trace software kun met een druk op de knop ook allerlei relevante rapportages en exports (PDF, Excel en XML) maken. Desgewenst koppel je de gegevens via real-time interface aan systemen als ERP en TMS. Het Bumbal track en trace systeem en de rapportage omgeving beschikken over diverse standaard rapportages. Denk bijvoorbeeld aan laadlijsten, ritlijsten en activiteit lijsten (o.a. stoptijden). Maar ook specifieke maatwerk rapportages kunnen ingericht worden. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Benieuwd naar hoe onze klanten onze bezorg software ervaren?

In deze video vertelt Gijs Thiessens van Goos Horeca vertelt hoe de slimme software van Bumbal bijdraagt aan het besparen van tijd en dus geld.