Bouwmaterialen bezorgen

Tegenwoordig zijn steeds meer producten online te verkrijgen. En niet alleen de consument maar ook ondernemers verwachten dat toeleveranciers hun webshop en leveringen op orde hebben. Net als kleding, electronica en andere producten worden bouwmaterialen tegenwoordig ook na een online bestelling bij de klant bezorgd. We hebben allemaal steeds minder tijd en we zijn gewend aan online bestellen van producten.

Ook in de bouw is de druk hoog, moet alles sneller. En niets is zo vervelend als vakmensen die niet vooruit kunnen omdat de juiste materialen niet aanwezig zijn. Door klanten de mogelijkheid te bieden om online te bestellen en het op locatie af te leveren, bied je als bedrijf die extra service waar elke klant blij van wordt.

Deze service zorgt wel voor een uitdaging: namelijk het plannen en organiseren van de bezorging. De klantenservice draait overuren door klanten die bellen om meer informatie te vergaren over hen bestelling. De planner is uren bezig om de efficiëntste en snelste route te creëren. Dit alles kost uren tijd. Dat kan veel eenvoudiger. Stop verspilling van tijd, kilometers en papier. Verbeter de klantervaring en creëer met één druk om de knop en snelste route. Ga efficiënt bezorgen in de bouwsector met de software van Bumbal.

 

 

100% saas transport software

Gebruiksvriendelijke logistieke software voor in de bouwsector

Het bezorgen van bouwmaterialen kan eenvoudig en snel met Bumbal.  Met één druk op de knop zorgt de intelligente software voor een optimale planning. Als bedrijf voer je enkele gegevens in en de software doet de rest. Optioneel krijgen klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen een aantal tijdsvakken van bezorging. De logistieke software biedt mogelijkheden die passen in de snelste planning en hieruit maken klanten een keuze. Vervolgens ontvangt de klant een realtime track en trace zodat ze de status van de bestelling in de gate kunnen houden. De software van Bumbal is gekoppeld aan een APP die chauffeurs gebruiken om informatie en werkzaamheden te registreren. Zodra gewenst kunnen er ook foto’s, handtekeningen of andere bijzonderheden worden verzameld in de APP.

Een bedrijf dat de handen in een heeft geslagen met Bumbal is GewoonGers. Dit bedrijf verkoopt stalendeuren in verschillende vormen en maten. De software van Bumbal geeft het bedrijf de mogelijkheid om geen uren meer kwijt te zijn aan het plannen, maar aan hetgeen wat zij het leukst vinden. Voorbeelden van andere bedrijven in de bouwsector die samenwerken met Bumbal zijn Driessen verf, Bevela, VVBHUSAN, Horrentotaal, Mastermate, Veris – Bouwcenter, Colours & Coatings en Eszet.

 

 

bumbal app bezorg software

Betaalbaar, tijdsbesparend en milieubewust

Bedrijven in de bouwsector hebben het druk en dan wil je niet uren bezig zijn met een planning voor de bezorging. De software van Bumbal is ontwikkeld om met 1 druk op de knop de snelste en efficiëntst mogelijke route te bepalen. Bespaar tijd, kilometers en papier en focus op hetgeen je als bedrijf écht leuk vindt.

Zit daar dan geen duur prijskaartje aan? Nee, de software van Bumbal zal juist kosten besparen. Wij willen andere bedrijven helpen met het stoppen van de kilometerverspilling en hier is geen peperdure software voor nodig. Wij gaan uit van een eerlijke prijs en het is maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je als bedrijf nergens aan vast zit. Vanaf een paar tientjes per voertuig per maand kun je met Bumbal aan de slag. Je kunt gemakkelijk online berekenen wat het jou gaat opleveren.

Is jouw bedrijf actief in de bouwsector en wil je eenvoudiger en sneller kunnen plannen? Maak gebruik van onze demo. Geheel gratis en vrijblijvend. Wij werken transparant en willen andere bedrijven helpen om een efficiëntere planning te maken en bewustere keuzes te maken. Go Yellow. Clever by Nature!

Gratis Demo!