Horeca toeleveringen

Kilometers besparen met Bumbal

Elke dag worden er veel kilometers afgelegd voor het bezorgen van food en non-food producten bij verschillende horeca groothandels en horeca-ondernemingen. Wat zou het mooi zijn als we minder kilometers konden rijden en zo de CO2 uitstoot verminderen. En wat als je niet alleen kilometers kunt besparen, maar ook veel tijd bespaart en ook je klanten beter kunt bedienen?

Dat kan. Met Bumbal. Bedrijven in deze branche die al gebruik maken van Bumbal zijn: Goos Horeca, Multibier, Peeze, VanMenno en Dielissen.

De ideale oplossing voor MKB

 

 

Bumbal wordt veel gebruikt door MKB-bedrijven. Bedrijven die gebruikmaken van de software besparen veel tijd, verbeteren de klantervaring en zijn bewuster gaan ondernemen. Door digitaal te gaan werken en een efficiëntere routeplanning te creëren, reduceerden onze klanten vorig jaar de CO2 uitstoot met ruim 600 ton. Go Yellow en kies voor Bumbal. Weten hoeveel jouw bedrijf kan besparen? Doe de check via onze rekenmodule.

Goos Horeca over Bumbal:

“Als je de klant voorop stelt, efficiënter wil werken en duurzaam wil vervoeren dan is Bumbal de ideale oplossing. Al rij je met 2 of 3 auto’s, ook dan is het werken met Bumbal al interessant.”

Lees verder

Super slim en makkelijk in gebruik

Voordat bedrijven met Bumbal starten, werken ze veelal nog op papier. Ze geven aan totaal niet technisch te zijn en dat ze het daarom lastig vinden om over te stappen naar digitaal en papierloos werken. Bumbal heeft hier rekening mee gehouden en heeft daarom een interface ontwikkeld die makkelijk in gebruik is. Bovendien helpen we bij de start en staan we altijd klaar voor vragen. Probeer onze vrijblijvende demo en ervaar het zelf.

Bumbal is niet alleen makkelijk in gebruik, het softwarepakket is het ook zeer betaalbaar. Wij houden van een eerlijke prijs en daar is geen dure apparatuur voor nodig. Integendeel: je gaat kosten besparen. De slimme routeplanner zorgt voor een optimale route en verminderd onnodige kilometers. Maak een groene keuze.

Grootste groothandel speciaalbieren goes yellow

Het Nederlandse bedrijf Multibier verkoopt het grootste assortiment speciaalbieren en gingen opzoek naar een snellere en eenvoudigere manier om hun producten te bezorgen. Handmatig en volgens vaste schema’s een planning maken. Dat is wat Multibier altijd deed tot dat ze kennis maakte met Bumbal.

Bumbal geeft Multibier de mogelijkheid om hun speciaalbieren veel efficiënter te bezorgen. Na het invoeren van een aantal gegevens gaat de software aan de slag en zorgt voor de beste en snelste route. Dit is niet alleen efficiënter, maar het bespaart ook nog eens enorm veel tijd en geld. Je hoeft geen tijd te besteden aan de uren lange planning en onnodige kilometers worden vermeden. Samen met de software van Bumbal gaan we voor groen. Bumbal clever by nature.

Lees hier meer over de samenwerking tussen Multibier en Bumbal.