15-11

Speciaalbieren bezorgen met slimme routeplanner

Multibier heeft besloten om stappen te maken in de transportplanning en gaat van start met Bumbal. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke speciaalbier groothandel van Nederland met het grootste assortiment speciaalbieren. Kijk voor meer informatie op www.multibier.nl. Multibier levert het bier met eigen voertuigen en op dit moment gebeurt dit handmatig. Dit gebeurt veelal volgens vaste schema’s en op basis van bepaalde gewoontes. Ze willen een efficiëntere en slimme routeplanner. Op basis van al deze uitgangspunten en na een selectieproces is Bumbal als beste uit de bus gekomen.

Slimme routeplanner

Multibier wil meer grip krijgen op het transport zonder dat de klantenservice hier onder leidt. Door het gebruik van de software van Bumbal gaat  het Multibier lukken om het transport beter op orde te krijgen. De software is eenvoudig te gebruiken voor zowel de planner als de chauffeurs. Door middel van de Bumbal APP kunnen chauffeurs hun werk nog beter uitvoeren. De nieuwe techniek maakt meer mogelijk en het sluit goed aan op de besturingssystemen van smartphone en tablet. Meer informatie over de APP staat hier.

Eenvoudig plannen voor een eerlijke prijs

Met de Bumbal software kan Multibier efficiënt plannen in een handomdraai en kunnen last-minute wijzigingen eenvoudig verwerkt worden. Daarnaast hebben ze veel meer inzicht over de status van een levering. En dat voor een eerlijke prijs. De slimme routeplanner is niet alleen efficiënt en handig in gebruik, maar er worden ook kilometers en papier mee bespaard. Maak een bewuste keuze en sluit nu aan bij het netwerk van Bumbal. Maak een groene beslissing. Bumbal clever by nature.

Ben je ook benieuwd naar de slimme software van Bumbal? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor een gratis en vrijblijvende online demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier.