22-10

Nieuwe Bumbal APP beschikbaar in APP stores

Naast de bekende Bumbal APP vind je nu ook de nieuwe Bumbal Mobiel APP in de APP stores. Deze volledig in eigen beheer ontwikkelde APP gaat op termijn de oudere APP vervangen. Voorlopig kun je uiteraard gewoon de APPs parallel aan elkaar gebruiken. Ze bieden op dit moment dezelfde functionaliteiten.
De nieuwe APP is enerzijds ontwikkeld om klaar te zijn voor de toekomst. De APP is gebaseerd op een moderne techniek: React Native. Dit biedt veel meer mogelijkheden en sluit beter aan op de besturingssystemen van smartphone en tablet. Anderzijds omdat we de kennis van deze nieuwe techniek nu in eigen huis hebben. Daardoor zijn we veel beter in staat om nieuwe functionaliteiten door te voeren. Van zowel onze eigen roadmap als op verzoek van klanten. De Bumbal APP blijft hierdoor altijd actueel en aangesloten op de nieuwste ontwikkelingen.

Nieuwe functionaliteiten in Bumbal APP

De APP blijft ontwikkelen. Binnenkort komen bijvoorbeeld de volgende nieuwe functionaliteiten beschikbaar:
  • push notificaties richting chauffeurs bij wijzigingen in de planning van routes die onderweg zijn;
  • laadlijsten (overzicht van ladingregels van route(s));
  • off-line registratie functionaliteit (indien je geen verbinding hebt worden zaken die je registreert ook vastgelegd en direct doorgestuurd zodra er weer verbinding is);
  • multi-language (alle talen) op basis van standaard taal instellingen van je smartphone of tablet.

Wat kan Bumbal voor jou betekenen?

Wil je meer weten over de nieuwe Bumbal APP? Neem contact op. Stuur een mail naar Bas Holland (bas@bumbal.eu) of bel 013-2201600.