Bumbal

Tijd voor verandering

Bumbal is ontstaan vanuit onze ervaring dat er veel transportplanning- en ritplanningsoftware beschikbaar is maar dat deze software vaak ingewikkeld en behoorlijk kostbaar is. En daarnaast vanuit het feit dat bijna 50% van het transport vandaag de dag nog steeds leeg rijdt. Dit is niet te rijmen met de enorme uitdaging waar we mee te maken hebben op het gebied van de veranderingen van het klimaat.

 

Nieuwe ritplanningsoftware

Daarom ontwikkelden we bij Bumbal nieuwe software op het gebied van transport & planning. Gebaseerd op het idee dat de logistieke planning altijd verbeterd kan worden. Met deze slimme software bespaar je kilometers, verbeter je de klantbeleving en bespaar je tijd en geld.

 

ritplanningsoftware transport software route planning

Duurzaam & makkelijk, daar word je blij van

De naam Bumbal en het logo zijn bewust gekozen. Bumbal is een verbastering van Bumblebee, de hommel. Bijen en hommels staan bij uitstek voor een duurzame wereld en ze werken organisch en slim samen. Uit onderzoek blijkt dat de hommel complexe transportvraagstukken oplost via het handelsreizigers principe. Een mooi staaltje rekenkracht van moeder natuur. Het Bumbal planalgoritme is ook gebaseerd op dit principe en hier zijn nog extra handige functionaliteiten aan toegevoegd zodat het eenvoudig, gericht en bijzonder snel ingezet kan worden. En tenslotte: vrij vertaald is de hommel natuurlijk het busje of de vrachtwagen onder de bijen. Het zware werk dus. We hebben hierbij nadrukkelijk voor een vrolijke hommel gekozen omdat onze software je werk makkelijker maakt en daar word je blij van!

 

Slimme software, slim werken

In onze optiek kun je juist met eenvoudige maar wel slimme software significant bijdragen aan het terugdringen van loze kilometers met daarbij ook direct versterking van service richting klanten. Dit is ook precies wat we doen. Met Bumbal maak je direct juiste afspraken met klanten, plan je slim met geavanceerde rit- en route planningsoftware, volg je handig de status op de dag van uitvoering en heb je direct een digitale registratie van aflevering.

Kernwaarden Bumbal

Missie: stoppen van verspilling.

Visie: in de toekomst rijdt geen enkel voertuig onnodig rond. Bumbal zorgt via gemakkelijke software voor perfecte klantafspraken en grip op vervoer.