Thuiszorg planner en bezorgen medicijnen

Bezorgen medicijnen slim organiseren

We blijven steeds langer thuis wonen en daardoor vragen steeds meer mensen structurele zorg aan huis. Dat varieert van het leveren van hulpmiddelen, bezorgen medicijnen tot het aan huis toedienen van medicijnen. Met de juiste software, de juiste thuiszorg planner kan dat op een zeer klantvriendelijke en tegelijk efficiënte manier. Bumbal biedt alle mogelijkheden om makkelijk afspraken te maken, een efficiënte route te behouden en met track en trace correct communiceren met klanten en patiënten.

 

bezorgen medicijnen en thuiszorg planner voor zorg aan huis

Efficiënter bezorgen medicijnen met Thuiszorg Planner van Bumbal

Het plannen van afspraken met mensen die thuis zorg nodig hebben is vaak een tijdrovende klus. Bellen voor een afspraak, het bevestigen ervan en in veel gevallen de afspraak nog eens verzetten zorgen ervoor dat het een dagtaak is. Dat kan anders. Met Bumbal software kiest de patiënt zelf het moment dat het beste past in de agenda. Automatisch nodigt de software de klant uit om deze vraag te beantwoorden en zorgt ook voor een afspraakbevestiging.

Duurzaam en klantvriendelijk thuis(be)zorgen

Om medicijnen en zorg-hulpmiddelen thuis te bezorgen plant de klant zelf gemakkelijk de afspraak in. De tijdvlakken waar de klant uit kan kiezen passen perfect in een efficiënte route, die je met 1 druk op de knop maakt. Zo bespaar je kilometers en wordt de bezorging en zorg aan huis een stuk duurzamer en efficiënter. Ben je wat later? Of juist iets eerder? De klant volgt met track en trace waar je bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Zo zorgt Bumbal voor de beste klantbeleving.

Bezorgen medicijnen plannen

Kilometers besparen en klantbeleving verbeteren bij het bezorgen van medicijnen en de planning hiervan. Het is een hele opgave en een branche waarin de zorg voor de klant voorop staat. Apotheekzorg vertelt hoe ze de aanpak hebben veranderd en hoe ze enorm veel tijd konden besparen zonder in te leveren op de klantbeleving.

Thuisvaccinatie blij met Bumbal als thuiszorg planner

Thuisvaccinatie gaat voor gemak. Onder andere door het feit dat de vaccinaties thuis gegeven worden. De professionals komen langs wanneer het de klant uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Omdat Thuisvaccinatie.nl het de klant zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kan alles online geregeld worden: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. En daar past Bumbal natuurlijk perfect bij. Thuisvaccinatie is een van onze vele tevreden klanten. We ontvingen de volgende reactie van hen:

“We zetten Bumbal in bij het plannen van afspraken om mensen thuis te vaccineren. Bumbal is gekoppeld aan ons klantportaal waar klanten hun tijdvak voorkeur doorgeven. Keuzevrijheid voor de klant en efficiënt voor zowel de klant als voor ons!”

thuiszorg planner thuisvaccinatie