BUMBAL

BEN JE OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE, EENVOUDIGE EN BETAALBARE TRANSPORT SOFTWARE? WAARMEE JE KLANTEN ALTIJD EN OP TIJD OP DE HOOGTE KUNT HOUDEN VAN HUN ORDER?

TRANSPORT SOFTWARE

Bumbal is dé oplossing voor het MKB. Betaalbaar, eenvoudig te gebruiken en vooral slim. Software voor het snel en geautomatiseerd (transport / route) plannen. En voor het (automatisch) maken van bezorg- en serviceafspraken. Inclusief track & trace.

Betaalbare oplossing voor MKB

Vergelijkbare oplossingen zijn vaak complex en kostbaar. Met Bumbal is een bezorgservice zoals bijvoorbeeld grote e-tailers bieden nu ook voor het MKB binnen handbereik. Bumbal transport software is speciaal ontwikkeld voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. Zowel de complete oplossing als alle losse onderdelen zijn goed te koppelen aan andere (ERP/webshop) systemen.

Ook transporteurs kunnen Bumbal afspraken als losse module inzetten, gekoppeld aan hun transportmanagement systeem (TMS). Het organiseren van afleverafspraken (datum en tijdvak) met klanten gebeurt dan automatisch met een controle op een efficiënte inpassing in de lopende planning vooraf. Slimme keuzemogelijkheid voor bezorging of service, dat levert een perfecte klantbeleving op en bespaart een hoop tijd!

Verbeter klantbeleving

De software is voor verschillende branches in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van meubelsleveren van tweewielers of afspraken plannen voor installateurs, thuiszorg en zorg planner software. De oplossing voor het verbeteren van de klantbeleving en besparing van tijd.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

transport software bumbal

BUMBAL ONDERDELEN

Met transport software eenvoudig afspraken maken.

Met onze transport software plan je eenvoudig afspraken met je klant. Afspraken maken met klanten over aflevering of servicebezoeken is niet altijd makkelijk. Contact leggen kan al lastig zijn. En tijdens het maken van de afspraak is vaak nog niet bekend hoe de transportplanning er uit ziet. Met Bumbal afspraken is dit makkelijk. Je nodigt de klant per e-mail of SMS uit om een afspraak te maken. Bovendien mag je klant zelf een voorkeurstijdvak aangeven. Vervolgens zorgt onze transport software voor een bevestiging richting je klant. Lees hier meer over Bumbal afspraken maken

Transportplanning met Bumbal transport software.

Transportplanning met Bumbal transport software is efficiënt, overzichtelijk en betaalbaar. En bovenal: minder kilometerverspilling! Met Bumbal transportplanning software kan iedereen efficiënt en overzichtelijk een transportplanning opstellen. Transportactiviteiten (automatisch) invoeren, plannen en beheren wordt kinderspel. Deze activiteiten plan je vervolgens eenvoudig en handmatig via het drag & drop principe, of volledig geautomatiseerd op ritten in. Vervolgens bekijk je de opgestelde planning visueel in het basisplanscherm, via kaartmateriaal (Google Maps en Open Street Map) en een digitaal planbord. Bovendien beheer je met Bumbal ook direct je ritten, voertuigen en chauffeurs. Lees hier meer over transportplanning met Bumbal.

In de transport software van Bumbal zit een unieke track trace functionaliteit. Als afspraken en planning gemaakt zijn zet je met een druk op de knop de set rit- en stopgegevens door aan chauffeurs of monteurs. Nadat de planning rond is informeer je automatisch je klant over de definitief geplande levertijd per e-mail en/of SMS. Bovendien is alle track & trace informatie van alle voertuigen ook centraal beschikbaar voor de planner. Van alle track trace info maak je met onze transport software tenslotte rapportages en exports (PDF, Excel en XML) in een oogwenk. Lees hier meer over onze uitgebreide track en trace module.

VOORDELEN

Geen complexe ritplanningen meer maken in Excel

Bumbal transport software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Overbodige functionaliteiten heeft Bumbal niet, Bumbal gaat terug naar de basis. Het is een kwestie van een activiteit invoeren, plannen en de status volgen. Zo eenvoudig kan het zijn. Wanneer er iets wijzigt in de planning? Met één druk op de knop heb je het geregeld.

Plannen vanaf je smartphone, desktop of tablet
Met Bumbal kun je werken vanaf je desktop, tablet of smartphone, de keuze is aan jou. Hierdoor is de planning en status van de orders altijd inzichtelijk. De Bumbal app voor onderweg maakt dit allemaal mogelijk, daarnaast communiceer je makkelijk en snel met je klanten en chauffeurs.

meubels bezorgen met meubeltransport software

Betaalbaar en flexibel

Je betaalt (eenmalig) een klein bedrag voor de implementatie van Bumbal transport software. Hierbij wordt de software speciaal ingericht voor jouw bedrijf en volgt er een korte training. Verder betaal je per voertuig een vast laag bedrag per maand. Heb je tijdelijk meer of minder voertuigen? Geen zorgen, wij passen je abonnement daar op aan. Wil je Bumbal niet meer gebruiken? Ook geen punt, Bumbal is namelijk maandelijks opzegbaar.

Kilometerverspilling is verleden tijd

Met de klant (automatisch) betrouwbare afspraken maken of de klant hun eigen afspraken laten maken? Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waar geen kilometers  en tijd in worden verspild.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen?
Ben jij op zoek naar op zoek naar professionele, eenvoudige en betaalbare transport software?

Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of demonstratie.Ik wil een GRATIS demoIk heb een vraag
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

MISSCHIEN MOETEN WE HET EVEN LATEN ZIEN