Logistieke software of TMS software?

Het handigste alternatief voor TMS software

Voor elke organisatie die werkt met eigen vervoer is een Transport Management Systeem (TMS) onmisbaar. TMS software aankopen is echter een fikse investering. Een aankoop waarbij je een pakket aan logistieke software koopt waar je niet alles van gebruikt. Kies daarom voor Bumbal in plaats van voor een volledig TMS. Dit is het slimmere, gebruiksvriendelijkere en goedkopere oplossing voor elke ondernemer die levering van eigen producten of service zelf organiseert, plant en uitvoert. Met Bumbal haal je alles in huis wat nodig is voor een efficiënte logistieke afdeling.

  • Maak automatisch afspraken voor het moment van de levering of service. De klant kan alleen een moment kiezen die past in efficiënte routes.
  • Maak in 1 klik de planning voor alle ritten over meerdere dagen.
  • De klant volgt de status via track en trace. En in de Bumbal App registreert de chauffeur foto’s, handtekeningen en bijzonderheden.

Organiseer de perfecte levering. Verbeter de klantbeleving en bespaar tegelijk kosten.

Probeer direct gratis!

Waarom Bumbal in plaats van TMS software

Bumbal is het slimme alternatief voor TMS software. Overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Het systeem is gericht op de planning van het logistieke proces, en dan wel de gehele logistiek: van het maken van afspraken met klanten tot aan het automatisch plannen van ritten en de track & trace functie.

Werken met Bumbal betekent dat snel en geautomatiseerd afspraken met klanten gepland worden en klanten optioneel zelf hun bezorgmoment kunnen kiezen. Klanten kunnen in het systeem alleen de momenten kiezen die passen binnen de logistieke planning van de organisatie, zodat chauffeurs altijd zeker zijn van de meest efficiënte route.

Op basis van de afspraken, plan je de route met één druk op de knop. Zou houdt een planner binnen de organisatie veel meer tijd over om andere relevante dingen te doen. Chauffeurs verwerken onderweg in de Bumbal-app alle registraties, slaan foto’s op en gebruiken de track & trace functie, waardoor de organisatie en de klant op de dag zelf de goederen kunnen volgen en pakbonnen direct digitaal beschikbaar zijn.

 

 

bezorgen is makkelijker met bumbal logistieke tms software

Waarom Bumbal logistieke software?

  • Alleen de essentiële functies
  • Gebruiksvriendelijk
  • Meest efficiënte transportplanning
  • Geïntegreerde chauffeurs APP
  • Automatische track & trace
  • Optionele online afspraken plannen binnen de logistieke efficiëntie

Stop verspilling van tijd, kilometers en papier met slimme TMS software

Logistieke dienstverleners zullen Bumbal in de meeste gevallen koppelen aan het (bestaande) TMS, maar Bumbal is ook op zichzelf staand te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor handmatige invoer of uploads vanuit Excel.

Klaar voor de meest efficiënte manier van transportplanning? Ga voor duidelijkheid, praktische routes en gemak voor de organisatie én de klant. Slimmer plannen, slimmer rijden en slimmer administreren. Kies voor Bumbal!

Overtuigd van Bumbal, extra informatie nodig of ideeën opgedaan? Neem direct contact op met Bumbal. Of probeer Bumbal direct gratis en vrijblijvend!

 

bezorg software TMS alternatief