Meubels bezorgen

Transport software van Bumbal is dé oplossing voor het bezorgen van grote pakketten zoals meubels. De meubelbranche is volop in beweging en profiteert van de hoeveelheid woningen dat wordt verkocht. Net als in alle branches moet alles wel sneller. De klant vraagt meer service, ook als het gaat om meubels bezorgen.

Meubels bezorgen wordt makkelijk

Bumbal meubeltransport software is makkelijk in gebruik. Optioneel kun je klanten hiermee ook zelf online de bezorgafspraken in laten plannen waarbij het altijd efficiënt past in je lopende planning. De software maakt meteen de ideale planning. En klanten volgen de meubels via track en trace. De software is nog betaalbaar ook! Bumbal transport software is speciaal ontwikkeld voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. Bumbal is goed te koppelen aan andere bestaande (ERP/TMS) systemen. Meubels bezorgen is met Bumbal wel heel gemakkelijk.

Timmermans Tuinmeubelen over Bumbal:

“Gelukkig hadden we Bumbal. Anders hadden we het nooit gered!’

Lees verder…

Table du Sud lovend over Bumbal in vakblad Meubel+

Meubelfabrikant Table du Sud in Heeze is voor de registratie en afhandeling van het toenemende aantal orders gebaat bij de juiste software. Het bedrijf werkt inmiddels met de software modules van Bumbal en maakt daarmee niet alleen een efficiencyslag maar bespaart hierdoor ook veel tijd en kosten.

Teun runt het bedrijf samen met zijn broer Evert. De twee begonnen eind 2014 in de garage van hun ouders met het maken en verkopen van bartafeltjes. Binnen een mum van tijd werden er vijf in een week verkocht via Marktplaats. Inmiddels gaan er wekelijks honderd tot honderdtwintig tafels over de toonbank. Table de Sud levert de meubels met eigen bezorgers en eigen voertuigen door heel Nederland aan particuliere en zakelijke klanten. In april 2018 is de implementatie van Bumbal bij Table du Sud van start gegaan.

Lees het volledige artikel uit Meubelplus over Bumbal en Table du Sud