100% SAAS

100% SAAS Transport Software

Bumbal is een 100% SAAS (software as a service) oplossing. Je kunt er dus via je webbrowser altijd en overal gebruik van maken. Het draait op servers in Nederlandse datacenters die aan alle strenge veiligheidseisen voldoen. De implementatie, de realisatie van een eventuele koppeling tussen webshop/ERP/boekhouding/TMS systemen en Bumbal, gebruikerstraining en support kunnen we ook volledig op afstand organiseren. Dit kan snel en makkelijk en Bumbal wordt altijd klaar (en op maat) voor gebruik opgeleverd. Heb je liever eerst een demo op afstand of op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier in.

“We gebruiken Bumbal als afspraken- en plantool. Bumbal is gekoppeld aan ons ERP (order- en klantinformatie systeem) en WMS (voorraad status systeem). Zo hebben we gespecialiseerde oplossingen die integraal functioneren en elkaar enorm versterken.”

We gebruiken Bumbal Transport software voor het automatisch maken van afspraken voor bezorging. En daarnaast voor het maken van afspraken voor montage van meubels bij klanten thuis. Klanten kunnen hun eigen tijd voorkeur(en) kiezen en inplannen.

“We zetten Bumbal in bij het plannen van afspraken om mensen thuis te vaccineren. Bumbal is gekoppeld aan ons klantportaal waar klanten hun tijdvak voorkeur doorgeven. Keuzevrijheid voor de klant en efficiënt voor zowel de klant als voor ons!”

“Bezorgafspraken maken we volledig geautomatiseerd met Bumbal. We bellen hierdoor een stuk minder, hebben geen no-shows meer en klanten zijn zeer tevreden omdat ze zelf hun voorkeuren kunnen doorgeven!”

“We waren iedere dag flink wat tijd kwijt met het plannen van de routes voor onze busjes. Nu kost het ons nog maar een uurtje per dag waarbij we (last minute) wijzigingen ook heel makkelijk kunnen doorvoeren!”