10-11

Vernieuwd planscherm van Bumbal software in aantocht

Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig om een volledig nieuw Bumbal web userinterface te ontwikkelen. De techniek die we gebruiken voor het vernieuwd planscherm zal ervoor zorgen dat we veel sneller en robuuster nieuwe functies toe kunnen voegen voor onze klanten. Hiermee kunnen we ons groeitempo beter bijhouden en het vooral ook voor de gebruiker nog makkelijker maken om iedere dag met plezier met Bumbal te werken.

Vernieuwd planscherm

De nieuwe userinterface biedt straks extra functies zoals meer filtermogelijkheden, meer en beter inzicht in informatie over stops en ritten, ongeplande activiteiten zichtbaar in kaartmateriaal en nog veel meer wat het leven van planners en customer servicemedewerkers een stuk makkelijker maakt. De komende weken starten we met de eerste testgroep waarbij de testers de mogelijkheid hebben om de huidige en het vernieuwd planscherm naast elkaar te gebruiken. Deze testgroep zullen we de komende maanden steeds verder uitbreiden en in de loop van het eerste kwartaal in 2022 krijgen alle Bumbal gebruikers toegang tot de nieuwe userinterface waarna we in overleg volledig overstappen naar deze nieuwe userinterface.

Testers gezocht

We zullen je de komende periode op de hoogte houden van alle mooie functies die de nieuwe userinterface gaat bieden. Zou je het leuk vinden om als eerste beta tester betrokken te raken? Neem contact met ons op, we horen het graag. Stuur een mailtje aan support@bumbal.eu of bel 013-2201600.