05-11

Bezorgen met minder kilometers

Tuinhoutdiscount heeft het grootste assortiment tuinhout van Nederland. Naast het tuinhout levert het bedrijf ook complete tuinhuisjes en schuttingen. Voor meer informatie over Tuinhoutdiscount en hun producten kijk op www.tuinhoutdiscount.nl. Jorik van der Heiden van Tuinhoutdiscount geeft aan dat ze voor het voorjaarseizoen van 2022 graag stappen willen maken in de verdere professionalisering van bezorging met eigen voertuigen. Zowel in efficiency als in de klantbeleving. Producten bezorgen met minder kilometers, tijd en papier past perfect in het straatje van Tuinhoutdiscount. Daarbij willen ze klanten beter informeren over de status. In die zoektocht kwamen ze uit bij Bumbal.

Op maat geleverd voor ieder bedrijf

Het bedrijf is gestart met een demo op locatie waarin alles werd toegelicht. Na deze demo was de knoop snel doorgehakt en werd de implementatie opgestart. Een implementatie periode van Bumbal duurt normaal gesproken ongeveer 4 weken. Dit betekent dat Tuinhoutdiscount nog voor het eind van dit jaar Bumbal in gebruik kan nemen. De implementatie bestaat uit standaard vooronderzoek (vaststellen parameters en businessrules), het inrichten/instellen, testen, onlinegebruikerstraining en begeleiding tijdens de opstart van de Bumbal Software. Met andere woorden de software wordt op maat en klaar voor gebruik opgeleverd.

Bezorgen met minder kilometers

Een groot pluspunt van Bumbal is dat ze nu direct de mogelijkheid hebben om klanten zelf te laten kiezen uit een tijdsslot voor levering. Hierbij worden de verschillende leveropties vooraf door Bumbal gefilterd en doorberekend in de lopende planning. Welke optie de klant ook kiest, het past altijd efficiënt in de planning. Er worden producten bezorgd met minder kilometers. Deze keuzevrijheid voor klanten en het gemak waarmee Bumbal dit kan organiseren is een flinke stap vooruit in de klantservice van Tuinhoutdiscount.

Ben je ook benieuwd naar de slimme software van Bumbal? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor een gratis en vrijblijvende (online) demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.