25-10

Bedden Briljant gaat voor efficiënte planning

Bedden Briljant gaat aan de slag met de slimme software van Bumbal. Het bedrijf gaat Bumbal inzetten voor het bezorgen van boxsprings, bedden en matrassen. Bedden Briljant heeft zowel een fysieke winkel als een webshop en ze ervaren het maken van een efficiënte planning, afspraken te maken voor de levering en klanten goed te informeren over de status van hun bestelling als een steeds complexer vraagstuk. Om dit slimmer te organiseren gaat Bedden Briljant de slimme software van Bumbal inzetten.

Tijd, kilometers en papier besparen door een efficiënte planning

De software van Bumbal zorgt voor het besparen op plantijd, er worden efficiëntere routes gereden en op zie manier kilometers bespaard. Bovendien wordt er minder papier gebruikt omdat er geen ritlijsten meer geprint hoeven te worden. Dit is allemaal te vinden in de APP die bij de software van Bumbal hoort. De APP is gebaseerd op een moderne techniek: React Native. Dit biedt veel mogelijkheden en sluit beter aan op de besturingssystemen van smartphone en tablet. Meer over de APP vind je hier.

Verbeterde klantbeleving

Buiten de besparingen op tijd, kilometers en papier wordt de klantbeleving ook verder versterkt. Niet alleen door de automatische track & trace info en desgewenst een digitale pakbon maar Bumbal beschikt ook over de optie dat klanten zelf een bezorgmoment kunnen kiezen. Dit kan worden opgemaakt in de huisstijl van Bedden Briljant. De software zorgt ervoor dat klanten keuze hebben uit bezorgmomenten die goed in de lopende planning past. Bedden Briljant maakt samen met Bumbal een flinke stap voorwaarts waar ze erg blij van worden. En de klanten van Bedden Briljant ook!

Wil je weten of Bumbal ook iets voor jouw organisatie is? En hoe jouw bedrijf duurzamer kan ondernemen? We laten via een (online) demo graag zien wat Bumbal allemaal kan.

Neem vrijblijvend contact op met Bas Holland: bas@bumbal.eu / 013-2201600.

efficiënte planning