14-10

Fietsenzaak gaat tijd besparen en makkelijk afspraken inplannen

Fietsencentrum Overdevest is een fietsenzaak in Almere de Vaart. Zij hebben de afgelopen periode een flinke groei doorgemaakt, met name in elektrische fietsen. Naast een fietsenwinkel is Fietscentrum Overdevest ook een totaal service partner. Ze zorgen voor levering, onderhoud en reparatie aan huis. Met deze service ontzorgen ze bijvoorbeeld bedrijven die zich volledig focussen op het gebied van bedrijfsfietsen. Kijk voor meer informatie ook op www.fietscentrum.nl. Om dit alles goed en makkelijk te organiseren gaat Fietsencentrum Overdevest Bumbal gebruiken. Deze slimme software is rechtstreeks gekoppeld aan Cyclesoftware. Op deze manier kunnen ze heel makkelijk afspraken inplannen en veel tijd besparen.

Snel en makkelijk afspraken inplannen

Fietscentrum Overdevest ervaart het maken van bezorg- en serviceafspraken bij mensen thuis als een lastige en tijdrovende klus. Ze zochten een oplossing en vonden Bumbal. Het plannen van afspraken met klanten en het opvolgen van de status wordt zo ineens een stuk overzichtelijker en eenvoudiger. Fietscentrum Overdevest houdt op deze manier meer tijd over voor andere werkzaamheden: ze kunnen meer bestellingen afhandelen. Bijkomend voordeel is dat de routes logischer worden, ze gaan direct minder loze kilometers rijden.

Meer servicegericht richting je klant

Klanten kunnen zelf een bezorgmoment kiezen, waarbij dit altijd goed in je lopende planning past. Ze krijgen voor de dag van levering een track en trace bericht, waarin geplande aankomsttijd doorgegeven wordt. Op de dag van levering kan de klant zelf ook de laatst verwachtte aankomsttijd bekijken via dezelfde link. Daarnaast kunnen klanten ervoor kiezen een digitale pakbon te ontvangen. Fietscentrum Overdevest biedt als MKB-er zo wel mooi de service van een webgigant. En doordat Fietscentrum Overdevest nu veel minder tijd kwijt is aan het plannen van afspraken, hebben ze meer tijd voor het verlenen van extra service aan klanten in de winkel of tijdens het servicebezoek zelf.

Ben je nieuwsgierig of jij ook kunt besparen en tegelijkertijd je klanten meer service kan bieden. Probeer onze gratis demo! Neem gerust contact op. Bel 013-2201600 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu

 

Lees meer over fietsen bezorgen met Bumbal!

makkelijk afspraken inplannen

fietsen bezorgen software