11-10

Tuinzaken over bezorgen aan huis

Tegenwoordig moet alles sneller. Maar een moment voor levering afspreken met klanten kost veel tijd en energie. De route die je vervolgens rijdt kan eigenlijk veel efficiënter. En tegelijk vraagt de klant steeds meer service zoals track en trace informatie.

Tuinzaken bezorgen

De meeste tools hiervoor zijn ingewikkeld en duur. Maar Bumbal is anders. Bumbal is dé oplossing voor het bezorgen van bijvoor- beeld tuinmeubels, grasmaaiers, planten en speeltoestellen of service met je eigen voer- tuigen op elk adres. Met deze software stop je de verspilling van kilometers, tijd en papier. En tegelijk verhoog je de klantbeleving. Eindelijk een slimme, makkelijke en betaal- bare oplossing voor het MKB.

Holland wijst op drie kernfuncties van Bum- bal die volgens hem bij uitstek geschikt zijn voor de tuin branche:

  • Online, geautomatiseerd afspraken maken
  • Automatisch ritten en bezoeken plannen
  • Track & trace-functie

Gewilde bezorgsoftware in de tuindetailhandel

Bumbal werkt momenteel met een team van twintig medewerkers waarbij de lead tech- neut inmiddels ook compagnon is gewor- den. Bijna 20% van de 125 klanten zijn actief in de tuinbranche. Met Bumbal worden nu dagelijks ruim 750 voertuigen gepland en die maken zo’n 1,8 miljoen stops per jaar. Voor ongeveer de helft daarvan is er met behulp van Bumbal vooraf automatisch de bezorg- of serviceafspraak gerealiseerd.

Lees het hele artikel in het magazine van Tuinzaken of klik hier om het stuk online te lezen.


 

 

Tuinzaken over bezorgen met Bumbal