27-09

Bumbal gratis en vrijblijvend testen

Zelf vrijblijvend en gratis Bumbal ervaren

Wist je dat we de mogelijkheid bieden om Bumbal zonder kosten een maand lang uit te proberen? Je kunt dan in alle rust en gratis Bumbal zelf testen. Ervaar zo hoe Bumbal werkt en wat het jou kan opleveren. Dit is ook mogelijk met eigen order data via de Excel-upload optie. Je krijgt dan een standaard test account beschikbaar en vooraf een korte online uitleg. Gedurende de testperiode staat onze supportdesk tot je beschikking voor het test account.

Gratis test-account Bumbal transport software

Een test account kunnen we desgewenst beschikbaar stellen na een vrijblijvende (online) demo. Deze vraag je gemakkelijk online aan via onze site. Na het volgen van de demo ontvang je de logingegevens en neemt de supportdesk contact op voor een korte uitleg. Naast dit gratis test account bieden we tegen gunstige voorwaarden ook een betaald testaccount. Je krijgt dan een op maat ingericht eigen Bumbal account, een uitgebreide online training en gedurende de testperiode staat de support desk tot je beschikking op het niveau van de reguliere gebruiker. Op deze manier kun je jouw eigen praktijksituatie volledig nabootsen. En dus ook nog beter testen wat de besparingen kunnen zijn. Optioneel kan dat laatste testaccount ook gekoppeld worden aan jouw ERP-, webshop-, boekhouding-, TMS-, of WMSsysteem.

Heb je interesse in een vrijblijvend Bumbal test account? Vraag dit online aan of neem contact op met Bas Holland: bas@bumbal.eu / 013-2201600 / https://www.bumbal.eu/contact/

Bas Holland Partner Bumbal bezorg software