23-11

Slim bezorgen met de automatische rittenplanner van Bumbal

Newbahar is in oktober 2021 live gegaan met Bumbal. Newbahar is een groothandel gespecialiseerd in specerijen. Ze leveren deze kruiden af tot in het schap van de supermarkt. De vertegenwoordigers van het bedrijf leveren de kruiden in de supermarkten af tot in de schappen. Voorheen werden de vertegenwoordigers handmatig ingepland, dat was een behoorlijke klus. Daarbij was het ook lastig om te monitoren waar de vertegenwoordigers zaten en waar ze eventueel nog op ingezet konden worden gedurende de dag. Deze planning-klus wordt nu een stuk eenvoudiger met de automatische rittenplanner van Bumbal.

Automatische rittenplanner

Newbahar kan op ieder gewenst moment automatisch een planning maken voor meerdere vertegenwoordigers over meerdere dagen heen. Ook last minute wijzigingen op een lopende dag zijn in een handomdraai verwerkt. Buiten dat kan de automatische rittenplanner op ieder moment eenvoudig zien wat de status is van ritten in uitvoering en op welke ritten er eventueel nog ruimte beschikbaar is voor extra (onverwachte) stops.

Eenvoudig met de Bumbal APP

Een ander belangrijk element voor Newbahar is dat de vertegenwoordigers helder moeten kunnen registeren welke kruiden in welke aantallen ze in het schap hebben aangevuld. Dat wordt nu direct digitaal vastgelegd in de Bumbal APP inclusief een foto en de juiste aantallen. Hierdoor ontvangt de supermarkt direct een digitale pakbon per mail van de geleverde kruiden in het schap. Alles is daarmee direct digitaal geregistreerd en afgehandeld.

Ben je ook benieuwd naar de slimme software van Bumbal? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor een gratis en vrijblijvende (online) demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.