29-11

Gulden Krakeling kiest voor een efficiënt planalgoritme van Bumbal

De Gulden Krakeling is dé koekspecialist van Nederland en levert een breed assortiment koeken aan supermarkten. De Gulden Krakeling wilde het plannen van de leveringen met eigen voertuigen makkelijker organiseren. Daarnaast zocht het bedrijf een  oplossing waarin alles omtrent bezorging volledig digitaal geregeld kon worden. En waar potentieel ook meer dynamisch mee gepland kan worden. Recentelijk heeft De Gulden Krakeling het programma ExactOnline in gebruik genomen en mede gezien de standaard integratie tussen Bumbal en ExactOnline was Bumbal een logische keuze. Gulden Krakeling kiest voor het efficiënt planalgoritme van Bumbal.

Routeoptimalisatie door efficiënt planalgoritme

De Bumbal software biedt de mogelijkheid om volledig dynamisch te plannen, maar er kan ook gekozen worden voor een aantal vaste route schema´s. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: dag-regio indelingen, voertuigkenmerken en chauffeurscompetenties. Bumbal biedt een goede mix van vaste route schema’s met daarbinnen de continue optimalisatie door het efficiënt planalgortime.

Bumbal als ondersteunende pilaar

Een groot pluspunt van de Bumbal software is de mogelijkheid om op je eigen tempo het planalgoritme in te zetten. Planners hebben zo de mogelijkheid om samen met het programma mee te groeien. Planners beginnen met de huidige situatie en kunnen stap voor stap de kracht van het planalgortime verder inzetten. Het fijne is dat de planner zelf aan het stuur zit. De tools en het planalgoritme binnen de Bumbal oplossing hebben een ondersteunende rol. De planner heeft de touwtjes in handen en kan zelf altijd aanpassen maken of wijzigen doorvoeren in de routeplanning. Met Bumbal is de Gulden Krakeling dus in één keer klaar voor de toekomst.

Contact

Ook interesse in de mogelijkheden van Bumbal, eventueel in combinatie met ExactOnline, voor bezorging of service op locatie met eigen voertuigen? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor een gratis en vrijblijvende (online) demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in.

efficiënt planalgoritme