06-04

Standaard Bumbal plugins voor WooCommerce en Exact Online

Bumbal is gekoppeld met meer dan 30 TMS-, ERP-, webshop-, en boekhoudsystemen. In de meeste gevallen moeten koppelingen specifiek ingericht en geactiveerd worden. Dat kost tijd en budget. Voor zowel jou als klant als voor ons, Bumbal. De kosten zijn vaak goed te overzien en deze investering wordt ook altijd snel terug verdiend. Door een koppeling is er namelijk veel minder handmatige invoer nodig. We merkten dat een aantal systemen steeds vaker door bedrijven gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld WooCommerce en Exact Online. Daarom bouwen we voor deze systemen een standaard koppeling: Bumbal plugins.

Voortaan nog makkelijker koppelen met Bumbal Plugins

Om in de toekomst de koppeling tussen Bumbal en enkele veelgebruikte systemen makkelijker, sneller en in sommige gevallen zelfs kosteloos te kunnen maken bouwt Bumbal een zogenaamde plugin. Dit betekent dat er een standaard, volledig geïntegreerde Bumbal koppeling kosteloos beschikbaar is die met weinig technische inspanning eenvoudig geconfigureerd kan worden. Je kunt dus binnenkort in een handomdraai de koppeling tussen Bumbal en WooCommerce en Exact Online activeren.

Slimme Software blijft verbeteren en uitbreiden

Bumbal heeft de ambitie om met zoveel mogelijk generieke ERP- en webshopsystemen die hier op ingericht zijn via plugins te gaan werken. Zo blijven we ons systeem verder verbeteren en uitbreiden. Op dit moment zijn er dus al plugins beschikbaar voor Exact Online (versies handel en productie), en Woocommerce. Dus ben je gebruiker van 1 van deze systemen en zoek je een slimme oplossing voor het organiseren van bezorg- of serviceafspraken, automatische rit/route planning en track & trace incl. ritregistratie dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op, bel 013-511444 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu.