14-04

Doelen duurzaamheid 2025

Bumbal heeft een duidelijke ambitie: stop verspilling van tijd, kilometers en papier. Om dit tastbaar te maken stellen we concrete doelen op het gebied van duurzaamheid voor 2025. Dit willen we realiseren door met bedrijven aan de slag te gaan die diensten of producten leveren op een adres waarvoor iemand aanwezig moet zijn. Met de makkelijke software van Bumbal organiseren deze bedrijven veel slimmer bezorging of service op ieder adres.

De oorsprong van Bumbal komt uit de natuur. Hommels en bijen staan bij uitstek voor een duurzame wereld. Ze werken organisch en slim samen en lossen complexe transportvraagstukken op via het handelsreizigersprincipe. Bumbal is hier ook op gebaseerd. Clever by nature dus!

Doelen duurzaamheid

Voor 2025 stelt Bumbal de volgende doelen:

  • 200.000 uren plantijd besparen: organiseren van afspraken met klanten en het opstellen van de planning kost veel tijd. Dat kan sneller en makkelijker met Bumbal. Automatisch plannen en optioneel kiezen klanten zelf hun ideale moment voor levering of service op locatie. Altijd binnen efficiënte routes zonder dat het jou tijd kost! Zo besparen we in 2025 wel 200.000 uren per jaar!
  • 10 miljoen kilometers besparen: met Bumbal maak je snel slimme routes. Elke dag bespaart een voertuig dat rijdt via een Bumbal-route flink wat kilometers. Met als doel 10 miljoen kilometers besparen in 2025.
  • 10 miljoen A4-tjes besparen: door ritlijsten via de geïntegreerde chauffeurs APP te verwerken en pakbonnen voor klanten digitaal per e-mail te versturen bespaar je veel papier. In 2025 willen we zo per jaar 10 miljoen A4-tjes minder printen.
  • 3.000 ton CO2 uitstoot reduceren: door minder plantijd te spenderen, minder kilometers te rijden en minder papier te printen bespaar je ook op CO2 uitstoot. In 2025 willen we zo ver zijn dat we jaarlijkse minimaal 3.000 ton CO2 besparen.

De slimme oplossing van Bumbal gaat verspilling tegen en dat draagt bij aan een beter klimaat. Met Bumbal bespaar je gemakkelijk tijd, kilometers, papier en hiermee ook CO2 uitstoot.  Wil je samen met Bumbal werken aan een duurzame wereld? Go Yellow! Neem contact op via 013-2201600 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu

duurzaamheid doelen bumbal met uitzetten bijen