27-04

Tweede Oostenrijkse Bumbal gebruiker

Bumbal is handig in Nederland maar ook zeker daarbuiten! De maaltijdbezorger “Rita Bringt’s” uit Wenen in Oostenrijk gaat Bumbal inzetten voor de dagdagelijkse planning van het bezorgen van biologische maaltijden in Wenen. Dit is de tweede Oostenrijkse ondernemer die voor Bumbal kiest. Eerder starte Heavy Pedals ook al voor de handigste software. Doel is om de plantijd te besparen.

Rita Bringts Goes Yellow!

De bezorging van Rita Bringt’s gebeurt op dit moment met 17 fietsen. En ja ook bezorging per fiets is ook handiger met Bumbal! Naast auto/bus, bakwagen en vrachtwagen bieden we ook het voertuigtype fiets in het planalgoritme aan. Bumbal en Rita Bringt’s passen sowieso goed bij elkaar omdat beide bedrijven duurzaamheid in het DNA hebben.

Plantijd besparen met Bumbal

Rita Bringts wil met de inzet van Bumbal de plantijd sterk terugbrengen. Ze zijn de afgelopen periode hard gegroeid en hebben verdere groeiambitie. De planners kunnen op dit moment binnen de korte tijdsperiode waarin ze ritten moeten inplannen de planning handmatig niet meer optimaal maken. Met de inzet van Bumbal kunnen ze dit makkelijk en onstaat er weer ruimte voor kwalitatieve groei.

Op het moment dat de Bumbal planning draait wil Rita Bringts ook de Bumbal chauffeurs APP gaan gebruiken voor hun fietskoeriers. Daarmee heeft de planner meer inzicht in wat de actuele status is van bezorgingen. En tegelijk kan zo de klant dan ook vooraf geïnformeerd worden over verwachte bezorgtijd.

Wil je ook tijd besparen en duurzamer ondernemen? Go Yellow!

Bereken direct zelf je besparing, bel 013-2201600 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu.

Rita bringts gaat plantijd besparen met bumbal