15-10

1e Oostenrijkse klant gaat per fiets bezorgen

Bumbal is al actief in Nederland en België maar nu haakt ook de eerste klant uit Oostenrijk aan. Samen met één van onze partners, Easytrans, gaan we de activiteiten van Heavy Pedals – met de fiets bezorgen en fietsen bezorgen – automatiseren.

Fiets bezorgen

Heavy Pedals is een fietsfabrikant gespecialiseerd in fietsen voor goederenvervoer. Ze hebben een eigen fietskoersbedrijf in Wenen met hun zelf gebouwde fietsen. Ze zochten een oplossing die offertebeheer, klantbeheer, orderbeheer en facturatie goed kon invullen. En waarin ook de automatische planning voor de fietsen en track & trace (incl. ritregistratie) zit.

TMS van Easytrans gecombineerd met Bumbal

Dit heeft Heavy Pedals gevonden in een combinatie van het TMS van Easytrans en het automatisch plannen en de chauffeurs APP van Bumbal. Easytrans en Bumbal hebben al verschillende gezamenlijke, tevreden klanten. We zijn superblij dat we Heavy Pedals hier aan toe kunnen voegen. Europe…. here we come!

Of het nou gaat om het bezorgen van fietsen, witgoed, zorg aan huis of bezorgen van meubels. Bumbal zorgt voor kilometerbesparing. Daarmee bespaar je CO2 en onderneem je niet alleen sneller en kostenefficiënter, ook duurzamer! Benieuwd of Bumbal iets is voor jouw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op. We laten graag zien hoe onze logistieke transport software werkt. Samen kijken we dan of dit de oplossing is voor jou!

per fiets bezorgen logistieke software