21-10

Efficiënt plannen van unieke afval ophaaldienst op maat

Rik Dieteren is gestart met een uniek concept om grof vuil op te halen op locatie. Het bedrijf biedt afvalverwijdering aan voor zowel particulieren als bedrijven. En dat willen ze natuurlijk efficiënt plannen.

Oplossing voor efficiënt plannen van ophaaldienst

Ze nemen alles mee, uit kantoren, bedrijfshallen en zelfs uit de tuin of kelder. Alles wordt door de afvalophaaldienst in de vrachtwagen geladen en ze vegen de plek waar het afval lag keurig na. Vervolgens brengen ze het afval naar de afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt. Voor deze afhaal ophaaldienst zocht Rik Dietern een oplossing die op een slimme manier tijdvakken kan uitdelen en inplannen. Dit kan perfect ingevuld worden met de afspraken oplossing van Bumbal.

Efficiënt plannen en verbeterde klantbeleving

Klanten kunnen op de website van Rik Dieteren een passend tijdvak kiezen waarop ze graag het afval aan huis of bedrijf opgehaald willen hebben. De opties waaruit de klanten kunnen kiezen zijn vooraf al door Bumbal doorgerekend op basis van de beschikbare transportcapaciteit. De rit- en routeplanning is dus altijd optimaal en de klant heeft verschillende keuzemogelijkheden. Al met al meer service tegen minder kosten.

Meer informatie Bumbal Transport Software

Wil je meer weten over de mooie full service afval ophaaldienst van Rik Dieteren? Kijk dan eens op www.afvalophaaldienst.nl.Wil je meer weten over Bumbal? Vul het contactformulier in, stuur een mailtje aan bas@bumbal.eu of neem telefonisch contact op (013-2201600).

efficiënt plannen van afval ophalen door van Dieter