05-05

Bumbal account voor studenten BUAS

Bumbal heeft een test account beschikbaar gesteld aan de BUAS, Breda University of Applied Sciences. BUAS is een middelgrote HBO instelling die o.a. logistieke opleidingen verzorgt (Logistics Engineering en Logistcs Management). Ze zijn er met name op gericht om hun circa 7000 studenten voor te bereiden op een internationale carrière.

Praktijkgericht onderwijs

BUas streeft ernaar om in lessen en projecten studenten te laten werken met moderne softwaretools uit de praktijk zodat ze uiteindelijk goed voorbereid aan de slag kunnen in het logistieke werkveld. Vanuit Bumbal dragen we hier graag aan bij omdat we geloven dat jonge logistieke professionals echt een verschil kunnen maken in het verbeteren en verduurzamen van transport.

Aandacht voor duurzamer transport

Deze studenten zijn slim, kunnen van nature vaak goed uit de voeten met softwareoplossingen en hebben geleerd om processen continu te verbeteren. En bovendien merken we dat deze jonge generatie ook echt gemotiveerd is om transportvraagstukken duurzamer in te richten. En daar worden wij dan ook weer blij van.

 

buas studenten gebruiken bumbal voor duurzamer transport