28-05

Bumbal team gegroeid naar 20 personen 

De afgelopen periode is het Bumbal team verder uitgebreid naar in totaal 20 personen. De 4 vrouwen en 16 mannen bezetten 15 FTE. Dit mooie team werkt dagelijks aan slimme software met als doel verspilling tegen te gaan. Natuurlijk heeft iedereen andere taken en verantwoordelijkheden. Het team bestaat uit het technisch team (14 personen werken aan de technische infrastructuur, backend, frontend en koppelingen), de support desk (3 personen) en nog eens 3 personen in het algemene team (administratie, finance, marketing en sales).

Team groeit nog verder door

Het team van 20 personen gaat nog verder groeien. We zijn namelijk op dit moment ook nog op zoek naar twee fulltime programmeurs:

  • PHP backend developer
  • REACT(native) frontend developer

Als deze vacatures zijn ingevuld staat ons team er voor de komende periode weer goed. Samen werken we verder aan een solide oplossing op basis van de nieuwste technieken met steeds meer nieuwe functies en mogelijkheden.

Romy stelt zich vast voor

“Mijn naam is Romy Chatelin en ik kom het IT-team van Bumbal versterken. De komende tijd ga ik me richten op de koppelingen tussen onze API en andere systemen. Op papier ben ik een fiscalist, maar na het volgen van een traineeship heb ik gedegen kennis opgedaan om aan de slag te gaan als software developer. Bumbal geeft mij de vrijheid en de kans om mijzelf verder door te ontwikkelen. In plaats van te worstelen met belasting gerelateerde vraagstukken, puzzel ik mijn dagen nu weg binnen de back-end code van Bumbal.”

Van ‘alleen thuis’ naar samen in hartje Tilburg

Natuurlijk hebben ook wij het afgelopen jaar thuis gewerkt. Maar nu we voorzichtig weer naar een normale situatie terugkeren en we vaker op kantoor terecht kunnen, hebben we direct ook onze kantoorruimte uitgebreid. We bezetten nu nagenoeg de volledige begane grond van het schitterende kantoorpand aan de Nieuwlandstraat 48. Een ideale thuisbasis in het bruisende centrum van Tilburg vlak bij het centraal station.

Wil je het Bumbal team eens in levende lijve ontmoeten of ben je benieuwd naar het prachtige kantoor waar we zitten? Neem gerust eens contact op. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom voor een kop koffie.

 

 

 

 

 

Romy developer bij Bumbal slimme transport software

Romy Chatelin