31-03

Bumbal ideaal voor compartimenten ritplanning mengvoeder industrie 

Voergroep Zuid gebruikt de software van Bumbal intussen al enkele maanden. In 2020 heeft Bumbal in samenwerking met Voergroep Zuid de slimme software verder doorontwikkeld tot een geavanceerde plantool voor compartimenten ritplanning. Eind 2020 nam Voergroep Zuid de logistieke software van Bumbal in gebruik. Hierbij is Bumbal gekoppeld aan zowel het ERP systeem als de productiesoftware van Voergroep Zuid. Deze complexe systeemintegratie is mede gerealiseerd door Jarpis, partner van Bumbal.

Totaaloplossing voor compartimenten ritplanning

De geavanceerde plantool voor compartimenten ritplanning is een ware totaaloplossing. Hiermee beschikt Voergroep Zuid o.a. over de volgende unieke functies:

  • rit- en routeoptimalisatie op compartimenten niveau;
  • voorzieningen voor keuze volgorde belading compartimenten;
  • slimme bundeling orders;
  • geintegreerde chauffeurs APP voor ritregistratie;
  • desgewenst ETA informatie voorziening en/of digitrale pakbon voorziening voor de boer.

In het geval van Voergroep Zuid wordt alle noodzakelijke planinformatie realtime uitgewisseld en bijgewerkt tussen ERP, productieplanning en transportplanning.

Betaalbare oplossing voor bezorgen mengvoeders

Naast de optie van een volledige systeemintegratie is het ook mogelijk om Bumbal in de mengvoeder industrie in te zetten met een enkelvoudige, standaard API koppeling. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met bijvoorbeeld TMS of ERP waarbij order informatie met de software van Bumbal wordt uitgewisseld. Vervolgens kan een optimale planning en eventueel zelfs data van ritregistratie van de uitvoering ook weer via de koppeling teruggezet worden in het TMS of ERP systeem. Dit alles werkt gewoon binnen de Bumbal standaard oplossing. Hiermee biedt Bumbal een betaalbare oplossing specifiek voor het organiseren en aansturen van bezorging van mengvoeders aan boeren.

Wil je weten of Bumbal ook bij jou organisatie past? Kijk eens rond op deze site, doe vast een berekening, bel 013-511444 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu.

compartimenten ritplanning