10-03

Sneak preview nieuwe Bumbal webinterface (Beta-versie)

We werken op dit moment hard aan onze nieuwe webinterface (Beta-versie). Met die nieuwe webinterface zijn we in staat om nog sneller en robuuster te ontwikkelen. Buiten allerlei voordelen op het gebied van technisch beheer en ontwikkeling, biedt het nieuwe planscherm ook allerlei mooie extra functies en worden bestaande functies gebruikersvriendelijker.

Nieuw webinterface Q2 beschikbaar

In het tweede kwartaal van dit jaar komt de eerste Beta-versie van de nieuwe Bumbal webinterface voor bepaalde planfuncties al beschikbaar. Je kunt dan switichen tussen het huidige planscherm en het nieuwe planscherm wat in ontwikkeling is. In het nieuwe planscherm voegen we vervolgens steeds meer functies toe. Tot het moment dat alle functies van het huidige planscherm verwerkt zijn en daarbij nog verschillende nieuwe functies! Op dat moment zal het huidige planscherm uitgefaseerd worden.

REACT webinterface

Het nieuwe planscherm wordt gebaseerd op de REACT programmeertaal. Dit biedt uiteraard veel meer mogelijkheden en het sluit ook perfect aan op de techniek die we voor de Bumbal APP al gebruiken (REACT native).

vernieuwingen webinterface

Nieuwe functies die op korte termijn in de nieuwe webinterface beschikbaar komen zijn bijvoorbeeld:
> beter overzicht in tags & zones, in de nieuwe interface zijn alle tags en zones direct zichtbaar en kun je ze eenvoudig samenvoegen naar de achtergrond als “collaps button”
>tonen van ongeplande activieiten op kaart;
> uitbreiding filters en sortering;
> mogelijkheid voor de planning met meerdere gekoppelde schermen te werken.

Al met al weer een mooie stap vooruit waar alle gebruikers van Bumbal plezier van gaan hebben. Wil je meer weten over Bumbal en alle mogelijkheden op het gebied van het organiseren van bezorg- of serviceafspraken, automatische rit/route planning en track & trace incl. ritregistratie of de nieuwe webinterface? Neem contact met ons op. Bel 013-511444 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu.

 

webinterface bumbal transport software bezorgen en planning