25-02

Bumbal ingezet bij mobiele vaccinatie teams.

We hopen allemaal dat we snel van Corona af zijn! Het licht aan het eind van de tunnel lijkt vooral in vaccineren te zitten. Voor een groot deel zal dit natuurlijk via de GGD priklocaties lopen. Maar een deel van onze bevolking kan daar niet naar toe komen. Dus ook vaccineren gebeurt ook op specifieke priklocaties zoals verpleeghuizen en zelfs bij mensen thuis. Maar hoe ga je vaccineren op locatie regelen?

Vaccineren op locatie organiseren

Huisartsen en andere specialisten die mogen vaccineren mogen dit zelf organiseren. Maar hoe doe je dat nou efficiënt? Waar haal je de tijd vandaan om alle afspraken te plannen. Hoe weet je nou zeker dat ze mensen weten wanneer je langskomt? En hoe zorg je dat je een logische route kunt rijden? En dan alles zonder al te veel tijd te inversteren? Nou dat kan met Bumbal!

Tijd besparen bij vaccineren op locatie regelen

Bumbal is software die heel handig is in gebruik voor het slim organiseren van afspraken, planning en track & trace. Geschikt voor thuisbezorging maar zeker ook voor service of zorg op locatie of aan huis. Er zijn al verschillende zorgorganisaties die Bumbal hiervoor gebruiken! Ze zetten Bumbal structureel in voor het slim en efficient organiseren en afstemmen van tijdafspraken bij patienten / klanten op locatie of thuis. Naast dat je Bumbal structureel in kunt zetten kun je Bumbal ook goed projectmatig inzetten. Voor bijvoorbeeld Corona vaccinatie campagnes in bepaalde steden of regio’s.

Gratis en vrijblijvende demo

Bumbal kan ook zo worden ingezet dat er ook monitoring plaatsvindt op zaken als de beperkte houdbaarheid, 2e prikrondes en het maximaal benutten van het aantal dosis per ampul. Een aantal huisartsen groepen uit West Brabant gaan Bumbal de komende periode al gebruiken. Voor deze projectmatige inzet ondersteunt Bumbal zowel bij de ingebruikname als ook tijdens de projectperiode. Dus geen ingewikkelde, langdurige implementaties. Of software waar je vervolgens lang aan vastzit. Met Bumbal heb je een snelle opstart op maat en het is direct klaar voor gebruik. Wil je meer weten? Neem contact op met Stijn Vos of Bas Holland 013-2201600 of vraag een gratis vrijblijvende demo aan.

vaccineren op locatie