25-02

Tuin- en parkmachines gemakkelijk bezorgen

Keizers is een specialist op het gebied op het gebied van tuin- en parkmachines. Dat zijn machines, gereedschappen en gerelateerde producten voor in en rond tuin en erf. Ze bezorgen deze materialen bij de klanten thuis met hun eigen voertuigen. Nu het tuinseizoen weer voor de deur staat wil Keizers de leveringen aan klanten slim gaan organiseren en zo gemakkelijk bezorgen.

Gemakkelijk bezorgen en service aan huis organiseren

De keuze voor eigen voertuigen is ingegeven door de behoefte aan meer grip op bezoeken bij klanten voor bezorging en service. En ook door het feit dat de capaciteit en mate van dienstverlening van verschillende bestaande transporteurs niet toereikend is voor de grotere / buitenmaatse producten van Keizers.

Klantbeleving verbeteren en tijd besparen

Het is voor Keizers nu het moment om dit zelf te op te gaan pakken. Uitgangspunt hierbij is om meer service aan klanten te bieden. Bijvoorbeeld door klanten zelf een moment te laten kiezen waarop Keizers komt bezorgen. Vervolgens is belangrijk dat de juiste informatie over de verwachtte aankomsttijd automatisch wordt doorgegeven. En natuurlijk willen ze werken met een digitale pakbon.

Met de inzet van Bumbal kan Keizers alle beloften naar hun klanten waarmaken en tegelijk gemakkelijk bezorgen. Ze besparen op tijd bij het maken van afspraken en bij het maken van een efficiënte rit-/routeplanning. Bumbal sluit perfect aan op de behoefte van Keizers, niet alleen voor de bezoring van tuinmachines maar straks in de winterperiode ook voor het inplannen en organiseren van service en onderhoud.

Wil je weten of Bumbal ook bij jou organisatie past? Kijk eens op www.bumbal.eu, bel 013-511444 of stuur een mailtje naar Bas Holland: bas@bumbal.eu.

gemakkelijk bezorgen