EP Tummers

Een slim plansysteem waar je blind op kunt vertrouwen

We zijn bij EP Tummers erg blij met Bumbal. Het inplannen gaat voortaan naadloos. Ik kan vertrouwen op het slimme systeem. Ik hoef hier niet meer naar om te kijken. Het gaat vanzelf. Ik kan gewoon mijn eigen werk doen.

Klant ontzorgen werd makkelijker met Bumbal

EP Tummers verkoopt consumentenelektronica. Ze proberen daarbij de klant volledig te ontzorgen. Dat doen ze door bijvoorbeeld de producten bij de klanten te installeren en / of op te hangen. En door apparatuur in te bouwen. Ook doen we Wifi scans. Een greep uit ons complete pallet van diensten waarmee we klanten ontzorgen.

Bumbal heeft ons bij de planning geholpen. Zo konden we de verschillende diensten die we aanbieden toevoegen. Allen met een bijbehorende tijdsduur. Ook konden we invoeren welke collega welke diensten kan uitvoeren bij de klanten. Met die informatie kan Bumbal aan de slag. Het systeem combineert slim, automatisch alle informatie en kan zo een ideale planning maken. Op die manier plannen we de tijd van onze collega’s optimaal en rijden we tegelijk ook zo min mogelijk kilometers!

“Ik heb er geen omkijken meer naar. Alles gaat automatisch.”

Als de collega’s in de winkels de juiste bon maken wordt alles automatisch ook goed gepland. Het kan niet meer fout gaan. En voor de klant is het ideaal. Die weet namelijk precies wanneer we er zijn. Bumbal zorgt zelf automatisch voor de juiste berichtgeving.

Slimme routeplanner

Het systeem kijkt zelf welke adressen bij elkaar liggen. Met die informatie maakt Bumbal een logische route. Zo rijden we de kortste route en besparen we een hoop kilometers. We deden dit alles voorheen via Excel. Per vraag van de klant gingen we inschatten wat de verwachtte tijd zou zijn die we voor de gevraagde dienst nodig zouden hebben. Vervolgens gingen we groeien. De vraag naar efficiency is zo ontstaan. En daarbij merken we ook dat de klant meer service verwacht.

We groeien nog steeds, we openen ons achtste filiaal. Dat kan nu we met Bumbal werken.
Voor mij is het fijn dat ik blind op het systeem kan vertrouwen.

 

Vraag gratis en vrijblijvende demo aan