24-03

Steeds meer fietsen thuisbezorgd met Bumbal

Steeds meer fietsenwinkels, -webshops en -groothandels maken gebruik van Bumbal. Inmiddels gebruiken 8 ondernemingen in de fietsenbranche de software van Bumbal, bijvoorbeeld Fietsvoordeelschop, Matrabike, Fietscentrum en PMG. Gezamenlijk hebben deze partijen ruim 40 voertuigen die maandelijks ongeveer 8.000 stops maken. Allemaal hebben ze gekozen voor Bumbal omdat het de mogelijkheid biedt om tijd, geld en kilometers te besparen. De slimme software is eenvoudig te gebruiken en maakt het een stuk eenvoudiger en sneller om fietsen thuis te bezorgen.

Een flinke groei in de fietsenbranche

De fietsenbranche groeit als kool en is volop in beweging. Afgelopen jaren is de elektrische fiets natuurlijk enorm in opkomst en deze worden ook meer en meer thuisbezorgd. Alles soorten fietsen koopt men ook steeds vaker via webshops. Clicks & bricks is dus ook in de fietsenbranche volledig ingeburgerd waardoor het leveren van fietsen thuis of op locatie een vlucht heeft genomen.  Dit heeft impact gehad op de logistiek. Voorheen kwamen mensen naar de winkel toe om een nieuwe fiets op te halen of de fiets in de te leveren voor reparatie of onderhoud. Uiteraard zal dit voor een deel ook zo blijven maar het bezorgen van (nieuwe) fietsen of huur-/lease fietsen neemt een steeds promintere plaats in.

Eenvoudig fietsen bezorgen

Ook service en onderhoud aan huis of het omruilen van fietsen thuis of op locatie komt steeds vaker voor. Dat is nu precies een ontwikkeling waar Bumbal perfect in kan ondersteunen. Van het optioneel slim en makkelijk maken van bezorg- of serviceafspraken met klanten tot automatisch plannen. Maak een transport planning met één druk op de knop en ontvang een volledige digitale afwikkeling voor klant, planner en chauffeur. Bezorgen met minder verspilling en meer service!

Wil je weten of Bumbal wellicht handig kan zijn voor jouw (logistieke) organisatie in de fietsenbranche? We laten de mogelijkheden graag zien. Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

Fietsen bezorgen