04-04

EWT kiest voor Bumbal

EWT heeft een primeur te pakken. Het is de eerste onderneming op Curacao die met Bumbal werkt. EWT is een totaal groothandel in foodproducten voor horeca, retail, zorginstellingen, scholen en bedrijven. Ze leveren iedere dag hun producten bij meer dan 1.000 klanten. Zie voor meer informatie ook www.ewtcuracao.com. Het logisch en makkelijk plannen van leveringen werd een steeds grotere uitdaging voor EWT. En ook een goede status opvolging voor zowel planner als klant kon beter. Bumbal bleek de passende oplossing voor EWT.

Het makkelijk plannen van leveringen

Met Bumbal plan je in een handomdraai al je leveringen zonder gedoe. Een planning is nu snel gemaakt en er is tijd voor andere zaken die gedaan moeten worden. Bovendien geeft Bumbal een overzichtelijk beeld van de status van de ritten en stops die onderweg zijn. Al deze informatie is eenvoudig te vinden op één plek in een digitale omgeving. Geen handmatige routeplanners meer, waar fouten op de loer liggen. Maar een gebruiksvriendelijke software met veel mogelijkheden om het plannen van leveringen makkelijk te maken. Een ander voordeel voor EWT is dat Bumbal goed te koppelen is aan het ERP systeem Exact Globe. Bumbal is een open systeem dat tegenwoordig aan meer dan 40 partners/systemen gekoppeld is, waaronder Exact online en Exact Globe. Dit maakte de keuze van EWT om voor Bumbal te kiezen ook nog makkelijker. Go Yellow!

Bumbal goes international

Met EWT als nieuwe klant is Bumbal inmiddels in 4 landen actief: Nederland, België, Oostenrijk en nu dus ook Curacao. De primaire focus van Bumbal is Europa met hierbinnen uiteraard bijzondere aandacht voor onze Nederlandstalige thuismarkt. En we zien Curacao natuurlijk als onze zonnige thuismarkt. Het makkelijk plannen van leveringen met Bumbal groeit en daar zijn wij trots op. Benieuwd wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij helpen je graag en doe de gratis (en vrijblijvende) demo.

 

Wil je meer weten over de EWT-case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

 

makkelijk plannen van leveringen