14-04

De Bumbal chauffeurs APP; ideaal voor personeel én klant!

Binnen het basisabonnement van Bumbal beschik je onder andere over de geïntegreerde chauffeurs APP. Deze APP is kosteloos te downloaden in de Apple en Android APP stores. De APP is eenvoudig te gebruiken en geeft een duidelijk overzicht van de route die de chauffeur gaat afleggen. Zodra een chauffeur aan een rit wordt gekoppeld, ziet de betreffende chauffeur die rit en alle andere noodzakelijke info.

Werk je liever met andere chauffeurs APP’s? Dat kan ook. We kunnen Bumbal desgewenst koppelen aan de betreffende APP software. Het automatisch plannen, track & trace en het optioneel organiseren van bezorgafspraken kunnen dan ook gewoon met Bumbal uitgevoerd worden. Met de Bumbal chauffeurs APP beschik je echter wel over een volledig geïntegreerde oplossing, zonder extra kosten.

Extra opties voor een optimaal leveringsproces

De Bumbal chauffeurs APP biedt verschillende opties aan om het leveren van producten nog makkelijker te maken. Het maakt de papieren ritlijsten van chauffeurs overbodig en biedt de mogelijkheid klanten te laten tekenen voor ontvangst. Verder is het mogelijk om foto’s van de bezorging te maken, manco’s te registreren en eventuele opmerkingen te plaatsen. Bovendien biedt de APP de voorziening voor de planner om de rit realtime te volgen. De planner kan klanten van track & trace informatie en digitale pakbon voorzien zodra dit gewenst is. Met de Bumbal APP beschik je direct over allerlei extra handigheidjes. Bijvoorbeeld het meesturen van specifieke chauffeursinstructies of zelfs hele instructiedocumenten. Eenvoudig voor chauffeur en positief voor de klantbeleving.

Volledig geïntegreerde navigatie

Dit jaar komt in de Bumbal chauffeurs APP ook een volledig geïntegreerde navigatie beschikbaar. Chauffeurs hoeven dan niet meer over te schakelen naar een externe navigatie. De Bumbal chauffeurs APP is niet gekoppeld aan de Canbus van het voertuig. Het is daarom niet mogelijk om rijgedrag en brandstofverbruik te kunt verwerken. Hier hebben we bewust voor gekozen omdat we de focus leggen op informatie over de uitvoering voor klant, chauffeur en planner. Op deze manier kunnen we de APP zonder meerkosten blijven aanbieden. Bekijk hier een aantal korte filmpjes over de werking van de chauffeurs APP.

Wil je meer weten over de Bumbal APP en track & trace? Of wil je Bumbal – de Bumbal chauffeurs APP eens testen? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

chauffeurs app