14-04

Een koppeling dashboard voor gebruikers van Bumbal

Sinds kort beschikt Bumbal over een koppeling dashboard. Hiermee kunnen gebruikers zelf snel controleren of de orders die via een koppeling vanuit een extern systeem naar Bumbal doorgestuurd zijn ook daadwerkelijk goed aangekomen zijn.  Met een extern systeem wordt een ERP/webshop/TMS/… bedoeld. Uiteraard kun je hiervoor ook altijd de Bumbal support desk benaderen. Maar het mooie van het dashboard is dat je zelf op ieder gewenst moment inzicht hebt of (alle) orders goed zijn doorgekomen.

Sneller inzicht in fouten

De nieuwe koppeling dashboard geeft een gebruiker direct inzicht en kan direct actie ondernemen. Is er een bepaalde order niet goed doorgekomen dan heb je direct inzicht om welke order(s) het gaat. Op deze manier kan de fout makkelijker wordt opgezocht en verholpen worden. Dat kan variëren van het verkeerd invoeren van een adres tot een probleem in het verzenden van data. Al met al maakt dit het leven van een Bumbal gebruiker weer een stuk eenvoudiger en het zorgt voor met meer grip op de koppeling.

 

Wil je meer weten over de het Bumbal koppeling dashboard? Neem contact op met onze support desk via support@bumbal.eu of bel 013-2201600.

koppeling dashboard