17-05

Van Esch kiest voor professionele bezorging software

Van Esch is een familiebedrijf dat oplossingen bedenkt binnen de thema´s presenteren, opbergen en ontvangen. Voorbeelden van de producten zijn garderobesystemen, afvalscheidingsbakken en paraplustandaards. Van Esch ontwikkelt deze producten zelf en werkt daarvoor samen met top designers uit heel Europa. Het bedrijf verkoopt hun producten via de webshop en levert deze vanuit hun eigen fabriek direct bij de klant. Om de producten bij de klant te leveren was het bedrijf opzoek naar een slimme en professionele bezorging software en kwamen uit bij Bumbal.

Bumbal + Exact Online

Exact Online is een software met allerlei handige functionaliteiten voor ondernemers. Van Esch werkt met Exact online en zocht een softwareoplossing voor het slim en makkelijk plannen van routes. Bovendien zochten ze naar een goede track & trace voorziening voor zowel planner als voor de klant. Na een tip kwamen ze Bumbal in het vizier. Bumbal is beschikbaar in de Exact Online APP store en maakt een koppeling met de Bumbal software super eenvoudig. Ná de demo waarin de functies van Bumbal zijn toegelicht en extra uitleg is gegeven over deze koppeling, was de keuze voor Bumbal snel gemaakt.

Tijdbesparende bezorging software

Het Bumbal plansysteem bespaart Van Esch tijd, kilometers en papier. De tijdrovende klus om een efficiënte planning te maken is voorbij. Met Bumbal hoeft de planner slechts enkele gegevens in te voeren en het systeem doet de rest. Het slimme algoritme creëert de beste, snelste en duurzaamste route. Vervolgens is het tijd om de bestellingen thuis te bezorgen. De chauffeurs krijgen een duidelijk overzicht van de route die ze moeten afleggen. Bovendien krijgt de klant een track & trace code waarmee hij/zij inzicht krijgt in het tijdsslot van hun bezorging. Met Bumbal is de transportoperatie verder geprofessionaliseerd en klaar voor de toekomst.

Wil je meer weten over de Van Esch case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600.

 

bezorging software, exact online