19-05

Upgrade offline modus Bumbal APP   

Oeps.. geen bereik?! Tegenwoordig werk je met vervoer software vaak online, maar wat nu als je ineens geen internetverbinding hebt. Paniek! Chauffeurs hebben de internetverbinding nodig om zaken te regelen. Niets is zo vervelend voor een chauffeur om te moeten wachten op bereik voordat je verder kan gaan met de rit. Hier is Bumbal mee aan de slag gegaan en heeft een oplossing ontwikkeld voor dit probleem. In de laatste release van de Bumbal APP is een upgrade van de offline modus verwerkt.

Ritinformatie altijd compleet, ook zonder bereik

De upgrade van de Bumbal APP, wat houdt dit in? Het kan gebeuren dat een chauffeur even geen internetverbinding heeft. Dit kan diverse redenen hebben. Voorheen was het zo dat alle zaken die de chauffeur registreert tijdens een “offline” stop niet of niet goed werden opgeslagen. Door de upgrade van de transport software zal dit niet meer gebeuren. Ook wanneer een chauffeur even geen internetverbinding heeft, wordt alle informatie gewoon opgeslagen. Zodra de chauffeur weer bereik heeft wordt deze informatie direct verwerkt richting het Bumbal account. Op deze manier verliest de chauffeur geen tijd en kan hij altijd door naar de volgende bezorging. Ook is het digitale ritdossier altijd compleet. Kortom: je mist niks meer.

Intelligente vervoer software

De ontwikkeling van de vervoer software van Bumbal staat nooit stil. Samen met het hele team werken we aan de beste oplossing voor MKB-bedrijven. De nieuwe upgrade van de offline modus is zo’n nieuwe ontwikkeling en zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Mocht er tijdens de offline registratie iets niet goed gegaan zijn, dan wordt dit in de APP automatisch zelf vastgelegd. De chauffeur kan dit achteraf nog corrigeren. Ideaal voor ritten in een minder goed bereikbaar gebied. Online of offline? Op de vervoer software van Bumbal kun je écht vertrouwen.

Meer weten over de offline modus? Neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

 

 

 

 

transport software, upgrade bumbal app