19-05

Bumbal academy in aantocht! 

Binnenkort komt de eerste versie van de Bumbal academy (www.bumbal.academy) online voor Bumbal gebruikers. De Bumbal academy biedt 24 uur per dag – 7 dagen per week toegang tot Bumbal handleidingen en instructie filmpjes. Met de login voor je Bumbal account heb je direct ook toegang tot deze leer omgeving. Mocht je het als Bumbal gebruiker dus even niet weten dan kun je op ieder gewenst moment zelf nagaan hoe het ook weer zat. Naast deze nieuwe tool, blijft de support desk tijdens kantooruren uiteraard ook altijd telefonisch of online beschikbaar.

Leer Bumbal kennen op jouw tempo

In de eerste academy release zullen de handleidingen en instructie filmpjes voor planners beschikbaar komen. Opvolgend komen er steeds meer handleidingen en instructie filmpjes bij voor andere gebruikers. Denk hierbij aan andere groepen zoals chauffeur en account administrator. Is er iets niet helemaal duidelijk dan kun je dit allemaal nagaan in deze online omgeving. Op deze manier krijg je inzicht in alle functionaliteiten van de transport software en kun je het optimaal gebruik maken van Bumbal. Met de Bumbal academy kan je een goede start maken met de levering van je producten.

Nieuwe mogelijkheden met Bumbal academy

In de toekomst zal de Bumbal academy steeds verder uitgebreid worden met online trainingen en webinars. Het wordt dus dé online omgeving waar je makkelijk antwoorden vindt op al je vragen. Hierbij hebben we extra gelet op gebruiksgemak en samen gebracht in een overzichtelijke gebruikersinterface. Ook voor gratis testaccount gebruikers wordt het zo een stuk eenvoudiger om Bumbal goed te leren kennen. Bumbal academy…..to be continued!

 

Mocht je alvast wat meer willen weten, neem contact op met de Bumbal support desk: support@bumbal.eu / 013-511444.

 

Bumbal academy, leeromgeving