25-03

Bumbal in Exact online APP center beschikbaar 

Gebruik je Exact online? Zet je eigen voertuigen in voor bezorging of service en wil je je transport efficiënter en vooral makkelijker organiseren? Stop met zoeken! Bumbal is vanaf nu beschikbaar in de ‘Exact online’ APP-center. Dit betekent dat je binnen 24 uur met Bumbal aan de slag kunt. Stuur vanuit de Exact online APP center een bericht naar Bumbal en we activeren samen de koppeling. Je krijgt vervolgens de Bumbal URL en login doorgestuurd en je kunt aan de slag! Je kunt dan je orders vanuit Exact probleemloos automatisch inplannen op je beschikbare voertuigen. En je hebt ook direct toegang tot de geïntegreerde chauffeurs-/ buitendienst APP. Daarmee heb je track & trace status info beschikbaar voor zowel planner als klant. En zaken als een handtekening en foto’s van de bezorging of het servicebezoek kun je gemakkelijk vastleggen en inzien.

Besparen tijd bij plannen van afspraken voor bezorging of service

Kost het veel tijd en energie om een goede afspraak in te plannen met je klant voor bijvoorbeeld thuisleveringen? Gebruik dan de optie binnen Bumbal ‘Afspraken’. Je kunt hiermee automatisch je klanten uitnodigen om een voorkeur door te geven voor datum en tijdvak van de afspraak. Het Bumbal planalgoritme berekent vooraf de opties door op basis van eventuele dag-regio indeling die je gebruikt en de nog beschikbare capaciteit in ritten. De klant krijgt dus alleen die opties aangeboden die op een efficiënte manier in de lopende planning passen. De keuze van de klant wordt vervolgens automatisch ingepland op de best passende rit waarbij de planner altijd het laatste woord heeft. Al met al slimmer afspraken inplannen met minder gedoe en meer service aan je klanten.

Vanuit Exact online begeleiding bij implementatie Bumbal

Wil je graag begeleiding in de opstart van Bumbal? Ook geen probleem. Dit kan snel en makkelijk. Een implementatie doorlopen we dan samen stap voor stap. We voeren een telefonisch vooronderzoek uit om te achterhalen welke instellingen het beste passen. Aan de hand van standaard controlelijsten verzamelen we de noodzakelijke stamdata en gebruikersinfo. We richten jouw Bumbal account op maat in en testen deze volledig door. Tenslotte verzorgen we de gebruikerstraining op afstand. Met andere woorden: Bumbal wordt klaar voor gebruik opgeleverd.  En uiteraard kunnen we een demo geven, dit kan ook volledig online / op afstand of desgewenst op locatie. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem gerust contact op via bas@bumbal.eu / 013-2201600.