05-06

Online verkopen flink in de lift

De online verkopen en bezorgingen zitten voor de meeste branches flink in de lift, de afgelopen periode zagen we zelfs een groei van maar liefst 33%! Dit blijkt uit cijfers van Afterpay insights. De sectoren tuin & meubels springen er nadrukkelijk uit. Producten waar de klant voor thuis moet zijn en die je met zorg en aandacht af wil leveren.

Uitbesteden vele bezorgingen blijkt lastig

De bezorging uitbesteden aan een transporteur of de extra groei opvangen via een transporteur blijkt in de praktijk lastig. De oplossing is dan dus om de extra bezorging zelf te doen met eigen voertuigen. Dan kun je direct de juiste service bieden aan je klanten. Maar hoe organiseer je nou bezorgafspraken, de planning en status updates over bezorgtijden op een slimme manier? Nog meer mensen op kantoor is geen optie.

Bezorgingen makkelijk organiseren met juiste software

De oplossing is Bumbal transport software. Je biedt meer service aan klanten (ze kiezen zelf het moment van leveren en volgen levering met track en trace), plant volledig automatisch en je kunt alles goed registreren en monitoren via de geïntegreerde chauffeurs APP. Met de inzet van Bumbal zul je ontdekken dat er meer uit je bezorging te halen is dan je denkt. Dat je in controle bent en kosten bespaart. Dus tijd voor een (online) demo? In een uur laten we de volledige oplossing met alle mogelijkheden zien en heb je een helder beeld of Bumbal echt de oplossing voor jouw bedrijf is. Neem contact op via bas@bumbal.eu / 013-2201600 of vul het contactformilier in.

online verkopen en bezorgingen afterpay