20-03

Bumbal 100% SAAS Transport Software | Start nu met besparen!

Demo, implementatie en gebruik volledig op afstand

Wist u dat Bumbal een SAAS (software as a service) oplossing is. En dat de implementatie 100% op afstand georganiseerd kan worden. Dat kan ook nog eens heel snel en makkelijk. De implementatie doorlopen we samen stap voor stap. We voeren een telefonisch vooronderzoek uit om te achterhalen welke instellingen het beste passen. Aan de hand van standaard controlelijsten verzamelen we de noodzakelijke stamdata en gebruikersinfo. We maken vervolgens een Bumbal account aan, richten deze op maat in en testen deze volledig door. Tenslotte verzorgen we als laatste stap de gebruikerstraining op afstand. Met andere woorden: Bumbal wordt klaar voor gebruik opgeleverd. Ook het realiseren van een eventuele koppeling tussen een webshop of ERP systeem en Bumbal kan volledig op afstand.

Slimme software voor service of levering aan huis

Het is juist nu voor ondernemers die efficiënter willen werken en willen besparen interessant om Bumbal te gaan gebruiken. Onze software is gericht op het slim organiseren van bezorging of service (aan huis) waarbij de klant daadwerkelijk aanwezig moet zijn. Met Bumbal plan je jouw mensen en voertuigen zoals jij dat wilt. Makkelijk, slim en snel. Bespaar minimaal 50% van je tijd! En tot wel 10% op je bezorgkosten! Zonder kilometerverspilling. Bereken vast wat je kunt besparen.

Op dit moment is het Bumbal team ook gewoon op 100% slagkracht waarbij we allemaal 100% vanuit thuis werken. We kunnen een productdemo ook perfect op afstand verzorgen. Wellicht interesse om eens te kijken wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen? Juist in deze vreemde tijd? Met Bumbal maak je je transportorganisatie in ieder geval klaar voor de toekomst. En het mooie van Bumbal is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Dus als het even tegen zit dan betaal je een stuk minder. Benieuwd of deze 100% SAAS transport software iets voor jou is? Neem gerust contact met bas@bumbal.eu / 013-2201600.