30-05

Reijrink gaat voor efficiënt bezorgen

Reijrink staalconstructie is specialist in staalconstructies. Het Brabantse familiebedrijf opereert over de hele wereld en bestaat uit ruim 130 geweldige medewerkers. Vanuit de vestigingen in Someren en Esbeek gaan de staalconstructies de hele wereld over, van Amerika tot Azië. Zie voor meer informatie ook www.reijrink.com. Tot voor kort werden alle transportroutes door eigen voertuigen handmatig gemaakt en verwerkt. Dit kan tegenwoordig makkelijker en daarom zijn ze overgestapt naar het slimme én eenvoudige systeem van Bumbal. Daarmee kunnen ze efficiënt bezorgen.

Efficiënt bezorgen en digitaal werken

Reijrink is een groot bedrijf met vele voertuigen en ze gebruiken verschillende transportroutes om de producten bij de klant te krijgen. Dit vergt een goed en overzichtelijk plansysteem. Een digitaal en slim systeem zoals Bumbal. Tot voor kort gebeurde het plannen van transport met de hand en ging alle communicatie richting de chauffeurs per telefoon en op papier. Naast de transportplanning werd ook de urenregistratie van chauffeurs op papier bijgehouden en deze werden naderhand overgetypt in Construsteel. Dit is de software oplossing voor staalbouw- en constructiebedrijven. Al met al een omslachtig proces en ook nog eens erg foutgevoelig. Het was hoog tijd om efficiënt te gaan bezorgen.

Snel en eenvoudig plannen met Bumbal

Na een testperiode en duidelijk afstemming tussen Bumbal en Construsteel is dit proces nu volledig geautomatiseerd. Het plannen gaat een stuk eenvoudiger en chauffeurs kunnen in de app voortaan letterlijk met één druk op de knop de juiste uren toeschrijven aan het desbetreffende project. Ook is er nu beter overzicht van de vloot op de weg waardoor er sneller geschakeld kan worden. Dat is pas efficiënt bezorgen! Een mooie vooruitgang! Benieuwd wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen? Probeer het nu tijdens de gratis testmaand. Meld je hier vrijblijvend aan en start direct.

Wil je meer weten over de Reijrink staalconstructie case? Neem contact op met Bas Holland – bas@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of vrijblijvende demo of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

 

efficiënt bezorgen met bumbal