22-12

Planning software

Planning software ideaal voor bezorging met eigen voertuigen.

Maar is dat niet te duur en ingewikkeld voor een MKB-bedrijf?

Als MKB-bedrijf met eigen voertuigen plan je bezorging of service op locatie meestal handmatig. En daar is in principe ook niks mis mee. Je verdeelt de pakbonnen over ritten en legt ze op de juiste volgorde op basis van ervaring of Google maps. In sommige gevallen wordt er misschien een handige Excel tool gebruikt of een eenvoudige APP die per rit de stops in een optimale volgorde zet. Maar het plannen kan veel slimmer met een handige én betaalbare planning software.

Waarom een intelligente planning software?

Intelligent plannen maakt het mogelijk om te plannen met minder plantijd, minder kilometers en minder papier. Naast het feit dat je veel tijd en geld kunt besparen, wil je als bedrijf niet afhankelijk zijn van 1 of enkele personen als het gaat om het organiseren van bezorging. Dat is een te groot afbreukrisico. Informatie over klanten, orders en indeling van stops over ritten en routes wil je eigenlijk op een handige manier digitaal en actueel beschikbaar hebben. Dit kan met geavanceerde planning software en dat hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn.

Anders dan alle andere planning route APP’s

Bumbal is dé betaalbare oplossing voor het MKB, de planning software heb je zo onder de knie en Bumbal is overal te gebruiken via je webbrowser. Ook door meerdere mensen binnen het bedrijf. Bumbal is anders dan andere APP’s omdat je op een eenvoudige manier de planning route kunt creëren met daarin verschillende (optionele) instellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

Al vanaf 1 voertuig te gebruiken

Het geavanceerde planalgoritme van Bumbal valt binnen het basisabonnement. Het is al te gebruiken vanaf 1 voertuig maar ook voor grotere voertuigvloten tot wel 100 voertuigen. In alle abonnementen beschik je direct ook over de geïntegreerde chauffeurs APP waarmee je alle informatie over ritten en stops (ritlijsten) direct digitaal beschikbaar kunt stellen aan je chauffeurs. De chauffeurs kunnen verschillende zaken digitaal registreren in de APP waardoor je als planner altijd op de hoogte bent van de laatste planning route en andere zaken.

Ontdek Bumbal nu 1 maand GRATIS

Met Bumbal ligt geavanceerd plannen voor het MKB dus gewoon binnen handbereik, voordelig en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende demo aan van de transport software. Je hebt de keuze tussen een online demo of een demo op locatie. Of start direct met de gratis testmaand. Meer informatie hierover vind je hier.

Voor vragen kun je altijd terecht bij Bas: bas@bumbal.eu | 06-13511444